|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Oct 2001
|
Promjena vremena
Dojdem danas ujutro u firmu i počnu se palit kompovi i svi narafski trube o day light promjenama samo dva šute. Kad pogledam datum ono 29.04. i to po starom vremenu! Zove me tip iz Pule iz dučana i on veli da mu je na kompu isto takav datum. Kaj je ovo milenijumski bug koji ja malko zadocnio? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Ne to se zove Microsoft(R) WIndows(R) operativnio sustav, poznat pi svojim "genijalnim" rijesenjima i sposobnoscu da od malih stvari radi velike probleme. ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Klik na vrijeme u taskbaru, pa odaberi tajmzone, pa tamo postavi pravu vremensku zonu (ako nije) i uključi Automatikli ađast dejlajt sejving tajm. A i nije neka klica sam postavit vrijeme.
![]() |
#4 |
Moderator
|
Nije ni meni promjenio vrijeme a opet toliko sam ih sredio da je cudo i sto rade. Evo jucer sam mijenjao graficku i sad ne mogu instalirati drivere. Instaliram i nista. Deinstaliram i pobrisem s Driver Cleanerom pa opet instaliram i nista. TasManager mi je gotovo prazan. Rade punom parom ako izuzmemo par "nedostataka" ![]()
![]() |
#5 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
...jutros putujem na posao kad vidi vraga na jednom video wall-u u dubravi - iznad jedne anonimne zlatarne jednog poznatog zagrebačkog poduzetnika.. pogodite kaj piše... na gornjoj polovici ekrana je dialog koji kaže da je vindovs pomaknuo sat i traži da se stisne "OK", a na donjoj polovici se normalno vrte reklame. MWAHAHAHAAHAHa
![]() |
#6 |
Moderator
|
xexexexe ![]()
![]() |
#8 | |
Moderator
|
Citiraj: