![]() |
Promjena vremena
Dojdem danas ujutro u firmu i počnu se palit kompovi i svi narafski trube o day light promjenama samo dva šute. Kad pogledam datum ono 29.04. i to po starom vremenu! Zove me tip iz Pule iz dučana i on veli da mu je na kompu isto takav datum. Kaj je ovo milenijumski bug koji ja malko zadocnio? :beer:
|
Ne to se zove Microsoft(R) WIndows(R) operativnio sustav, poznat pi svojim "genijalnim" rijesenjima i sposobnoscu da od malih stvari radi velike probleme.:beer:
|
Klik na vrijeme u taskbaru, pa odaberi tajmzone, pa tamo postavi pravu vremensku zonu (ako nije) i uključi Automatikli ađast dejlajt sejving tajm. A i nije neka klica sam postavit vrijeme.
|
Nije ni meni promjenio vrijeme a opet toliko sam ih sredio da je cudo i sto rade.
Evo jucer sam mijenjao graficku i sad ne mogu instalirati drivere. Instaliram i nista. Deinstaliram i pobrisem s Driver Cleanerom pa opet instaliram i nista. TasManager mi je gotovo prazan. Rade punom parom ako izuzmemo par "nedostataka" :D |
...jutros putujem na posao kad vidi vraga na jednom video wall-u u dubravi - iznad jedne anonimne zlatarne jednog poznatog zagrebačkog poduzetnika.. pogodite kaj piše...
na gornjoj polovici ekrana je dialog koji kaže da je vindovs pomaknuo sat i traži da se stisne "OK", a na donjoj polovici se normalno vrte reklame. MWAHAHAHAAHAHa |
xexexexe :D
|
Ili sam ja bio mamuran ili je on meni promjenio sat bez da me obavijestio. Nap: Ukućani tvrde da nisu palili komp u razdoblju 28.03 02:00h i 28.03. kad sam ga ja palio
|
Citiraj:
|
:D :D :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:37. |