|
![]() |
#1 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
x1600 pro problemi
Pozdrav! Imam Sapphire ATI Radeon x1600 pro 512mb ddr2 AGP Komp. mi se stalno gasi nakon ~10 min igranja, dođe do izbacivanja na desktop ili bsod-a Na www.sapphiretech.com na forumima i tech support-u s mi rekli da treba napajanje od bar 25A na +12v railu da bi kartica normalno radila. Jedan prijatelj koji se dosta kuži, kaže da ne treba. Sad neznam što da radim. Imam chieftec 350w PSU Puno hvala na pomoći. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Izvadi karticu, skini cooler, ocisti ga od prasine i promijeni pastu....to napajanje sto imas ti je sasvim ok... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Pipe dobrodosao na forum, odmah da ti kazem da je obicaj staviti konfiguraciju u potpis/sig tako da te ekipa nemora pitat koja maticna, koja mema, bla bla.... Meni je najsumnjivija ta tvoja Msi (kolko se sjecam) ploca a kako Pop kaze odvrti memtest na par sati. Napajanje di je dovoljno za tu grafu, inace se ta 1600 serija nije bas pokazala, dosta ljudi ima odredjenih problema sa njima. I opet si kupio nesto bez savjeta, razmisli drugi put ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Bill Gates
|
Memtest grafe ili RAM-a? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Bill Gates
|
Koji? ISO image ili ovaj drugi i kako instalirati/bootati? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Bill Gates
|
U testu je za 2 h bilo 7pass i 10 errora, a kada sam skinio jednu i testirao u 3h bilo je 27 passova i 0 erorra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Bill Gates
|
Možda nerade zato jer se zajedno kolju a odvojeno rade. Probat ću testirat ovu koju sam izvadio , pa javim. Moram kupovat novi ram? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Bill Gates
|
Evo, testirao sam onu koju sam prije izvadio i u sat i pol 13 passova i 0 errora. Probao sam igrat samo s jednim stickom neku igru par sati i nije me izbacilo!!! Baš sam sretan. Hvala svima koji su nešto postali i pomogli. HVALA. P.S. kupit ću A-Data ddr od 1gb @ 400 MHz |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Bill Gates
|
Probao sam, nigdje nemogu nać to. Hvala EDIT: Evo našao sam, stavim sa 2.5 na 3 i ništa, opet se vrati na staro. probao sam i sve povečat i nšta. Na botu piše ovako: "Dram timing is so tightly, so reload timing Please press del or any key" Zadnje izmijenjeno od: pipe. 13.01.2007. u 11:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Bill Gates
|
Pomoć? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |