|
![]() |
#1 |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
![]() Skinuo sam DC++ u svrhu skidanja mp3eva i sl. na faxu bez da me otkriju. Naime problem je u tome da ako instaliramo Winamix ili nešto slično, oni to skuže i ukinu nam acount. Načuo sam da je par ljudi veča sa time skidalo stvati i da ih nitko nije uhvatio. Kad god se ja preko njega spajam na njegove public hubs javi mi da se ne može spojit ili da je zaj hub trenutno preopterećen i ispiše mi disconected. Jel netko probao skidat nešto sa tim DC++om? Jel ima kakva finta u postavkama? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Ovisi na koji se HUB spajas. Ja sam samo skidao anime sa DC++ pa neznam koji je najbolji HUB za mp3. Al kad tamo odes da ti izlista hub-ove ima stvarno super njih. Samo sto obicno moras imati min 1GB share i 2-3 slota otvoreno (ponegdje cak i 15GB).
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
E pa u tom je onda finta. Vidjeo sam da ispiše čak i 40GB i sl. Znači nemrem se spojit na taj hub ako namam tolko za sheranje? Idijotizam, pa di da smislim tolko podataka! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Kako ste neinventivni, covjece, place mi se ![]() Skines ovo, pokrenes, upises velicinu filea koju zelis, odredis mjesto i on ti ga izgenerira. Imenuj ih sto nezanimljivije, npr. kffaglhbayldiglaid.dfda, adkljbakldbg.ad, adgadga.adg ![]() Samo pazite se DCPlusPlusovske crne ruke jer zna skuziti ljige koje bi samo skidale ![]() ![]()
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
tom - ovisno o hubu, imaš i one koji imaju izrazito mali prag sheranja, nekih 1gb ili ga ni nemaju.. a neki, elitniji, imaju naravno i više, i još ti diktiraju što moraš uvijek imati u shareu... Ako ti se baš žuri, imaš i Limewire, i eMule, i još par voća i životinjica... edit: u, shit, ovo je JAKO stara tema... isprika....čovjek već diplomiro na tom faksu... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() Ima vishe metoda za detektiranje varalica ali obichno su uvijek spore. Hubovi znaju imati puuno korisnika pa botovima treba dugo da od svakog uzmu filelistu i skeniraju je. Ako te prekinu probaj se spojit ponovno s drugim nicknameom, a ako to ne upali onda promjeni IP adresu, tj. rekonektaj se na net.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
isto tako sam u svojoj proslosti imao neke ovlasti na malo jacem HR hubu tak da znam cca kako bi se npr tebe rijesili... sumnjam da bi se netko dao zamarat s tobom da ti skidam listu 10x ... mozda probam 3 puta ti skinut listu i ako ispadne "bananko" letis van... da sad ne skrecem previse s teme, htio bi samo napomenut da cijela poanta DC++ huba je da se djeli, jel kad nitko nebi imao sta djelit, ko bi sta skidao onda? ![]() npr ja imam preko 150Gb-a u share tak da ima mozda 5 - 10 hubova na kojem ne uspijem uc... ali na one koje uspijem su da moras imat min. 150Gb-a a skvadra ima i po TB tak da nema cega nema... ali stvarno ima svega... OT: Ladybug na kojem hub si ti reda pravila? mozda se i znamo ali pod drugim nickovima? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
|
![]() |
#17 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
e Costa Costa, sta rec... sve je ovo otislo malo OT ali kad smo vec OT, bas trazim skripte i ostalo za pokrenut vlastit hub... sa podizanjem brzine u/l mislim da moze bit sasvim solidno do nekih 100 korisnika... barem mi je tako receno.. btw u/l je 256kbps-a jel imate kakvih iskustva s tim? YnHub itd |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Da ne otvaram novu temu(iako znam da sam već jednom pitao)... Kako podestiti postavke routera za Emule i DC++. Meni je to sve špansko selo, pa ono...molio bih da upotrebljavate jednostavne(eventualno proširene rečenice) ![]() Imam onaj gigaset 515 ili tako nešto...a moj komp je spojen na router preko USB wireles kartice... Mreže jednostavno nisu za mene ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|