|
![]() |
#1 |
Skols
Datum registracije: Apr 2009
|
![]() Evo ovako se dogodilo: Gledao sam jednu večer preko TV-kartice (Winfast TV2000 XP RM)televizor na kompu, i odjedamput na ekranu su se počele prikazivati crte bjele i crne tad sam restartao komp i nakon restartanja nije se čuo nikakav signal a na ekranu se nije prokazalo ništa niti nije prikazalo biose! Probap sam zamjeniti rame, hard grafičku, napajanje, MATIČNU i ništa isto se dogodilo . ljudi pomagajte!!! ![]() Zadnje izmijenjeno od: Skols. 25.04.2009. u 09:51. Razlog: jer je problem riješen |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Jesi izvuko tu TV karticu van dok si probavao?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Zanju te kartice jako cesto praviti takva sranja. Imam i Expert i RM verziju. Izvadi je pa onda probaj upaliti komp pa vidi kakvo je stanje.
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
ploča ili napajanje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Adrenaline junkie
|
Hmm, imas li priliku staviti to sve sto imas na neku drugu plocu?
![]() |
#7 |
Skols
|
evo sad ću probat stavit u drugu ploču pa se onda javim EDIT: probao, ista stvar ![]() Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 23.04.2009. u 00:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Skols
|
ovako probao sam već: HARD-radi, RAM-radi, NAPAJANJE-radi, MALA BATERIJICA-radi, čČITAČ-radi, EDIT: možda me zeza PROCESSOR??? EDIT: ja mislim da mi nije krepala matična jer onda nibi vrtio cooler na processoru i nebi se otvarao čitač ,čuo HDD... EDIT: NAJVIŠE MI SE PO GLAVI VRTIJU BIOSI KAD MI SE NIŠTA NA MONITORU NE PRIKAZUJE! Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 23.04.2009. u 00:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Adrenaline junkie
|
OMFG Koristi opciju EDIT i NEMOJ PISATI VELIKIM SLOVIMA JER SE TO SMATRA DERANJEM I GALAMOM STO NIKAKO NECE BITI TOLERISANO! Stavi drugu graficku karticu pa robaj sa njom. Imao sam slucaj da se komp nije htio uopste upaliti kada je u njemu bila krafa koja je crkla zbog pregrijavanja.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
ako znas sklopiti komp (komponente, lalala), fino sve rastavi i slozi na stolu maticnu. stavi na plocu samo maticnu+procesor+napajanje+memorija (jedan keks ako imas vise), i upali komp preko pinova sa nekim metalim predmetom (kratkospoji dva odgovarajuca pina, pise ti u manualu ploce koja dva, a i najjverovatnije na samoj maticnoj). ako ti maticna nema integriranu, sistemac (zvucnik) bi trebao poceti tuliti da mu fali graficka. ako nemas sistemac na maticnoj, naravno spojis i njega prije paljenja ![]() ako se i dalje nista ne dogada, najvjerovatnije ti je otisao ili procesor ili maticna. napajanje malo teze, ali moguce da je i ono krivac. u svakom slucaju, napravi ovo napisano pa javis rezultate ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Skols
|
E Burko tnx- dužan sam ti xD Kad sprobam javim ti ![]() EDIT: evo Burko sprobao sam kako si mi napisao i dalje se ništa ne događa , ali ja ću nabavit novi processor pa ću onda probat . evo još jedno pitanje: ima li veze cooler na processoru s samim processorom????---jer mi se cooler vrti ali ja misiim da mi je prdnuo processor. Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 23.04.2009. u 00:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Vjerovatno ti je krepao procesor, i meni je nekidan bio sličan problem.Niti zvuka niti slike. Na kraju sam zamjenio procesor i sve se vratilo u normalu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Ja i dalje tvrdim da je grafa osla. Zbog pregrijavanja najvjerojatnije. Takvi su simptomi kakve je opisao (bijele i crne crte). |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Skols
|
evo zamijenio sam processor i RADI!!!!!!1 tnx svima na pomoći OVO JE RIJEŠENO!! -dakle ako vam se ovo dogodi kupitie novi processor (naravno, onaj koji vam odgovara matični ploči) van izvadite stari i stavite novi!!! i komp mora da radi!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Imam isti problem, ram isto radi, napajanje radi, ne bipa komp probao izvadit ram kartice nist a.... vjerovatno isto cpu ?! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Adrenaline junkie
|
![]() |
#20 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Ma nesto mu se uzjebalo s plocom, vidjeno vec XXX puta, nekad pomaze cupanje/stavljanje rama, a nekada ista radnja sa procesorom...ne garantiram zivotom, ali sam 99% ziher da bi i sa starim opet radilo. Procesor mora izgledati kao čvarak ili biti sav strgan do jaja da bi ga se proglasilo neispravnim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
nije istina, ja imam u ladici nekoliko athlona XP koji su samo malo zakrhnuti na uglu i vec su krepani ![]() ali u ovom se slucaju slazem, procesor definitivno nebi smio biti krivac jer sanse da samo tako krepa su "one in a million" |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Ja imam isti problem, jel ima tko kakvih amd procova visha ![]() Ili vremena da mi pomogne rijesit problem ![]() Placam cevape ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|