|
![]() |
#1 |
Od nonine sestre kunjado
Datum registracije: Dec 2006
|
Ne pali nakon udara groma
Pozz.. Konfiguracija je jednaka mojoj, samo je grafa drugog proizvođača. Desilo se da je jako zagrmilo , tip je vidio da je zaiskrilo(ne zna točno na kojem djelu) negdje ispod monitora. ![]() Od onda ne radi Max-tv, i komp se uzastopce resetira.Prođe POST,,, bipne jednom.. prikaže se stranica proizvođača matične i još jedan screen , i onda se restarta, i tako stalno. Probao sam : Drugo napajanje,hard,grafu,kablove,ramove, clear cmos(jer su klinci navodno prčkali po biosu).i ništa. Sumnjam da je matična dobila po repu. Ono što mi je zanimljivo je da je komp uredno radio i nakon groma, sve dok ga nije ugasila...od onda ....njesra. Trebao bih savjet što da još probam , i zaboravio sam gdje je opcija (kako se zove) u biosu kojom se isključi automatski restart, i da mi se prikaže plavi ekran,, ako će uopče doći do njega.. thx...
![]() |
#2 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Ako se na taj nacin restarta, probaj repair windowsa ili cak postavke za hard, da nije prebacen u sata native mod. a windowsi instalirani na ide mod.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Od nonine sestre kunjado
|
Citiraj:
![]() Ćudno mi je da ne mogu bootat sa cd-a , a sve sam namjestio u biosu... ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: greenfly. 03.05.2009. u 18:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
|
Dali je kakva dodatna mrezna kartica ustekana ili modem slucajno. Povadi sve sa ploce, ostavi samo, proc+hladnjak, napajanje, rame, grafu i optiku, bez harda pa vidi dali boota. Pregledaj plocu usput, da se nije negdje zacrnilo ili koji kondic napuhao.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Od nonine sestre kunjado
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
PizzoZder
|
Ako nema garancije, slobodno je meni posalji. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Od nonine sestre kunjado
|
![]() |
#10 |
Od nonine sestre kunjado
|
Ve-mil kaže da je ploča ispravna..... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
PizzoZder
|
Jesam ti rekao da je meni posaljes. ![]() Prodji sve jos jednom, barem kablove izmjenjaj.
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Od nonine sestre kunjado
|
![]() |
#13 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Hm, cudno. Meni smrdi na disk. Ovo da se restarta mi smrdi na BSOD koji se odma restarta zato sto mu u windowsima nije receno da ne restarta. I simptom da je sve radilo prije restarta (a poslije groma) isto upucuje na disk. Mozda je ostecen samo dio gdje su windowsi ili cijeli disk a radilo je ono sto je bilo tada u RAM-u. Ko ce znat. A moze bit i da je grom corruptao BIOS cip. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Od nonine sestre kunjado
|
Nije disk, probao sam ga na svojoj ploći,probao sam sve komponente osim procesora na svojoj ploći. Ne vjerujem da je do njega... ili? ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|