|
![]() |
#1 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Club3D X800 Pro na XT softmod!
Hijao, zakon! Zgleda da su prvi batch Club3D X800 Pro VIVO kartica zapravo XT-ovi, cak imaju i Rage Theater chip. Za hardverski mod ste valjda svi culi, i nije bas pouzdan, no ove Pro-ice su izgleda rebrandane XT kartice. Imaju 1.6ns memoriju na sebi, i na cooleru pise X800 XT !! Ja sam si upravo narucil jednog, malo je skuplji od obicnog X800 Pro-a (valjda zbog VIVO-a) al zgleda da je sve kaj ti treba novi BIOS. Kartica nema presjecene bridge-ove, zgleda da svih 16 pipeline-a radi, samo su promijenili BIOS i smanjili brzinu i pipelineove. Trebala bi bit tu slijedeci tjedan.. mmmljac!
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
di si je kupio i daj kad dodje malo napisi kak dela kaj je sa pajpama i sl.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Re: Club3D X800 Pro na XT softmod!
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
Re: Club3D X800 Pro na XT softmod!
Citiraj:
kaj si negde našao da je već netko napravio soft mod za x800pro? ak stvarno svih 16 pajpi radi uh onda je to super kupovina jedino kaj u ovoj jebenoj državi toga garant ne bude ništ došlo jer i ovu običnu je skoro nemoguće nać |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
PC Ekspert
|
softmod ti je u flashanju biosa. 20 ljudi je kupilo istu verziju kartice sa overclockers.co.uk i svi su dobili XT karticu pod PRO. jedino sto im je u biosu bilo disableano 4 pajpe. flashas XT bios i eto ti veci clock i 16 pajpi! bez rezanja, lemljenja, farbanja i sveg ostalog. ![]()
![]() |
#6 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Flash je...pa...flash ![]() Pencil je sve kaj zašaraš po grafi olovčicom-dizanje napona memorije ili GPU-a, a hard-mod je kad se okomiš na jadnu grafu lemilicom, fleksom, i inim oruđima ![]() Eh, sad...kak buš izdržal do sljedećeg tjedna??? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Meni to sve smrdi na 9800SE u pro mod, da se neće sve kartice dat modat u xt
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
PC Ekspert
|
ajd dobro.. meni je soft mod kad nest modas softverski, bio to driver, utility, bios ili sto drugo.. a hard mod kad nest modas hardverski, bez obzira jel to lemilica, olovka, noz, zlica il vilica ![]()
![]() |
#10 | |
PC Ekspert
|
Citiraj:
poanta ovog posta je da club3d prodaje XT kartice u Pro kutiji.. doslovno.. 1.6ns memorija, pise XT na kuleru, jedino su softverski u BIOS-u disableali 4 pajpa koje mozes vratit flashanjem. ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Više-manje, ako nekaj nije fizički precvikano da se napraviti. Uglavnom-ako uspiješ to napraviti-svakako javi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
PC Ekspert
|
Evo dobio sam email s potvrdom o slanju, kartica je u poshti ![]()
![]() |
#13 | |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
Nadam se najboljem
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
očigledno se radi zamaskiranoj x800xt sa samo drugim bajosom čital sam več vani po forumima da su ljudi bez problema nakon flasha dobili 16 pajpi |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
PC Ekspert
|
evo javim kak je proslo cim kartica sjedne ![]()
![]() |
#16 |
PC Ekspert
|
hahah evo stigla je kartica, moro sam odma otvorit... na kutiji pise x800 pro - na kartici x800 xt !! :burn: :clap: ![]() jedva cekam doma doc da isprobam flashanje! (na poslu sam)
![]() |
#17 |
PC Ekspert
|
i da, samsung gc16 memorija - 1.6ns, bas ko na xt karticama.. mmmmljac!
![]() |
#19 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Navodno ta firma dila dvije verzije, ne znam koliko je to točna informacija... Ima VIVO? Kaj je misliš flashat sa GA BIOS-om? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
PC Ekspert
|
ovo je VIVO verzija.. obicna pro (ne-vivo) se neda modat, tj. tu i tam neka uspije sa hardverskim modom, al ima sporiju (2.0 ns) memoriju i nema rage theater chip, pa imas unknown device u device manageru. club3d vivo su zgleda prepakirane xt kartice. ubo sam bakrene bga kulere za memoriju od vanteca, to fino nalijepim na ram, vodeno na gpu i da vidimo kolko moze potegnut. prvo flash na gigabyte bios, koji je 520/560mhz, pa nakon toga ak se da dobro klokat mozda uzmem neki s brzim postavkama.
![]() |
#21 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Lucky bastard ... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Ajde pa javi kako to ide. E, da. Koja ti je ono adresa? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() http://imageevent.com/marginjohn/viperjohn/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]() ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Ali nema šanse da ne hladi dobro ![]() Ma znaš kaj...sav taj overclock ide u krivom smjeru, treba imat cijelu kutiju u drugoj sobi a na stolu samo monitor, miš, tipkovnicu, pržu, zvučnike... Koliko već tule o bežičnom a ne mogu povezati škatulu i ostatak kompa... A baš bi bilo dobro...staviš gada u špajzu pa nek se drevi ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
PC Ekspert
|
hahahah jao! to se zove visak kulera i vremena ![]() iskreno, s vodenim hladjenjem sumnjam da ce mi bit problem buka... a ova ideja sa kutijom u drugoj sobi se da i bolje rijesit.. naime treba ti pristup cd-u dvd-u i slicno, a i monitor se neda pristekat bezicno... fino sam provedes radijator u drugu sobu, tavan ili izvan kuce. treba ti malo vise cijevi neg inace, al sa solidnom pumpom nije bed progurat vodu malo dalje.
![]() |
#29 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
ja samo o tome i razmisljam... kompic u drugoj sobi u zracnom tunelu gdje dere hladni zrak pri 150km/h ![]() sve bi moglo proc... i daleki kabel za monitor,zvucnike,mis,tast. jedino... tko bi mijenjao cd i dvd? mali eskim? ili da bacim sve na usb... ![]()
![]() |
#30 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]() Bolje je u tu prostoriju samo uglaviti jedan veeeeeeeeliki frizider i neka hladi ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|