![]() |
Club3D X800 Pro na XT softmod!
Hijao, zakon!
Zgleda da su prvi batch Club3D X800 Pro VIVO kartica zapravo XT-ovi, cak imaju i Rage Theater chip. Za hardverski mod ste valjda svi culi, i nije bas pouzdan, no ove Pro-ice su izgleda rebrandane XT kartice. Imaju 1.6ns memoriju na sebi, i na cooleru pise X800 XT !! Ja sam si upravo narucil jednog, malo je skuplji od obicnog X800 Pro-a (valjda zbog VIVO-a) al zgleda da je sve kaj ti treba novi BIOS. Kartica nema presjecene bridge-ove, zgleda da svih 16 pipeline-a radi, samo su promijenili BIOS i smanjili brzinu i pipelineove. Trebala bi bit tu slijedeci tjedan.. mmmljac! |
di si je kupio i daj kad dodje malo napisi kak dela kaj je sa pajpama i sl.
|
Re: Club3D X800 Pro na XT softmod!
Citiraj:
|
Re: Club3D X800 Pro na XT softmod!
Citiraj:
kaj si negde našao da je već netko napravio soft mod za x800pro? ak stvarno svih 16 pajpi radi uh onda je to super kupovina jedino kaj u ovoj jebenoj državi toga garant ne bude ništ došlo jer i ovu običnu je skoro nemoguće nać |
softmod ti je u flashanju biosa.
20 ljudi je kupilo istu verziju kartice sa overclockers.co.uk i svi su dobili XT karticu pod PRO. jedino sto im je u biosu bilo disableano 4 pajpe. flashas XT bios i eto ti veci clock i 16 pajpi! bez rezanja, lemljenja, farbanja i sveg ostalog. :) |
Citiraj:
Flash je...pa...flash:D Pencil je sve kaj zašaraš po grafi olovčicom-dizanje napona memorije ili GPU-a, a hard-mod je kad se okomiš na jadnu grafu lemilicom, fleksom, i inim oruđima:) Eh, sad...kak buš izdržal do sljedećeg tjedna???:D |
Meni to sve smrdi na 9800SE u pro mod, da se neće sve kartice dat modat u xt
|
Citiraj:
|
ajd dobro.. meni je soft mod kad nest modas softverski, bio to driver, utility, bios ili sto drugo.. a hard mod kad nest modas hardverski, bez obzira jel to lemilica, olovka, noz, zlica il vilica :)
|
Citiraj:
poanta ovog posta je da club3d prodaje XT kartice u Pro kutiji.. doslovno.. 1.6ns memorija, pise XT na kuleru, jedino su softverski u BIOS-u disableali 4 pajpa koje mozes vratit flashanjem. :) |
Citiraj:
Više-manje, ako nekaj nije fizički precvikano da se napraviti. Uglavnom-ako uspiješ to napraviti-svakako javi:) |
Evo dobio sam email s potvrdom o slanju, kartica je u poshti :)
|
Citiraj:
Nadam se najboljem |
očigledno se radi zamaskiranoj x800xt sa samo drugim bajosom
čital sam več vani po forumima da su ljudi bez problema nakon flasha dobili 16 pajpi |
evo javim kak je proslo cim kartica sjedne :)
|
hahah evo stigla je kartica, moro sam odma otvorit...
na kutiji pise x800 pro - na kartici x800 xt !! :burn: :clap: :rambo: jedva cekam doma doc da isprobam flashanje! (na poslu sam) |
i da, samsung gc16 memorija - 1.6ns, bas ko na xt karticama.. mmmmljac!
|
SWEET :D
To se zove dobra kupovina :D |
Citiraj:
Navodno ta firma dila dvije verzije, ne znam koliko je to točna informacija... Ima VIVO? Kaj je misliš flashat sa GA BIOS-om? |
ovo je VIVO verzija..
obicna pro (ne-vivo) se neda modat, tj. tu i tam neka uspije sa hardverskim modom, al ima sporiju (2.0 ns) memoriju i nema rage theater chip, pa imas unknown device u device manageru. club3d vivo su zgleda prepakirane xt kartice. ubo sam bakrene bga kulere za memoriju od vanteca, to fino nalijepim na ram, vodeno na gpu i da vidimo kolko moze potegnut. prvo flash na gigabyte bios, koji je 520/560mhz, pa nakon toga ak se da dobro klokat mozda uzmem neki s brzim postavkama. |
Lucky bastard ... :D :beer:
|
Ajde pa javi kako to ide.
E, da. Koja ti je ono adresa? :D |
Citiraj:
http://imageevent.com/marginjohn/viperjohn/ |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali nema šanse da ne hladi dobro:) Ma znaš kaj...sav taj overclock ide u krivom smjeru, treba imat cijelu kutiju u drugoj sobi a na stolu samo monitor, miš, tipkovnicu, pržu, zvučnike... Koliko već tule o bežičnom a ne mogu povezati škatulu i ostatak kompa... A baš bi bilo dobro...staviš gada u špajzu pa nek se drevi:D :D :D |
hahahah jao!
to se zove visak kulera i vremena :) iskreno, s vodenim hladjenjem sumnjam da ce mi bit problem buka... a ova ideja sa kutijom u drugoj sobi se da i bolje rijesit.. naime treba ti pristup cd-u dvd-u i slicno, a i monitor se neda pristekat bezicno... fino sam provedes radijator u drugu sobu, tavan ili izvan kuce. treba ti malo vise cijevi neg inace, al sa solidnom pumpom nije bed progurat vodu malo dalje. |
Onaj tip je puko ko kokica :) .
|
Bogme je nakitio kao da je nova godina:eek:
|
ja samo o tome i razmisljam...
kompic u drugoj sobi u zracnom tunelu gdje dere hladni zrak pri 150km/h :D sve bi moglo proc... i daleki kabel za monitor,zvucnike,mis,tast. jedino... tko bi mijenjao cd i dvd? mali eskim? ili da bacim sve na usb... :D |
Citiraj:
Bolje je u tu prostoriju samo uglaviti jedan veeeeeeeeliki frizider i neka hladi :D. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:16. |