|
![]() |
#1 |
cmiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Datum registracije: Jul 2003
|
Par pitanja
Evo da ne otvaram 3-4 nove teme napisat ču sve u jednoj. 1. Kako skinuti definicije novih virusa u obliku file-a da mogu prebaciti na komp koji je u lanu a nema pristup netu. jel vrijedi kopitrati nešto iz direktorija ako se nemože. 2. na hinetu imam mail, koristim i glavnu i dodatnu mail adresu. Kakop da u mozilli namjestim da mi radi mail na obe adrese kad se glupi program nedozvoljava dvije adrese sa istim usernameom i passwordom, a kao što znate, na ht-u se na obe adrese pristupa preko istog usernamea i passworda. 3. Kako namjestiti flashget da mi se kada god se spojim na internet provjeri jedan file, ako je updatiran da skine tu verziju ( noviju), a ako nije da neskida. točnije trebam fxsasser-a i stingera da mi provjerava. Hvala unaprijed. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
i mene zanima ovo prvo. ako netko zna gdje se nalaze virus definitions koje sam skinuo sa nod32, ili sa Zone Alarm Suite
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
C:\program files\eset\virus definition ili tak nešto, moram pogledati kad dođem doma. Za NAV su u C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared. Nortona je potrebno srušiti, ubaciti na isto mjesto i restart. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Re: Par pitanja
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6 | ||||||||||||
Premium
|
da go!zilla to definitivno moze a sto se spywarea tice to se jednostavno rijesi firewallom sa go!zillom se instalira dodatni programcic koji bi trebao skidat bannere s neta jednostavno mu zabranis pristup na net i vise problema nema
![]() |
![]() |
#7 |
cmiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
Hvala svima. Napokon mi komp radi kako treba pa neću petljat sa spyware-om. ostajem kod flash-geta |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#9 | |
cmiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Moderator
|
Re: Par pitanja
Citiraj:
Code:
SF = "c:\screenshot.gif" SU = "http://costa.wz.cz/screenshot.gif" Set FS=CreateObject("Scripting.FileSystemObject") Set oHTTP=CreateObject("msxml2.XMLHTTP") oHTTP.open "GET", SU , False oHTTP.send Set oStream = createobject("adodb.stream") oStream.Type = 1 oStream.Open oStream.Write oHTTP.responseBody S = oStream.Size If (FS.FileExists(SF))=false Then WF oStream.LoadFromFile SF C = oStream.Size IF S = C Then Wscript.Quit oStream.Write oHTTP.responseBody WF sub WF oStream.savetofile SF, 2 Wscript.Quit end sub Sejvaj kao nesto.vbs. Pazi i da wscript.exe (Windows Based Script Host) ima slobodan pristup netu. File koji nastaje skidanjem SF = "c:\screenshot.gif" File koji se skida SU = "http://costa.wz.cz/screenshot.gif"
Zadnje izmijenjeno od: Costa. 09.07.2004. u 16:33. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#11 |