![]() |
Par pitanja
Evo da ne otvaram 3-4 nove teme napisat ču sve u jednoj.
1. Kako skinuti definicije novih virusa u obliku file-a da mogu prebaciti na komp koji je u lanu a nema pristup netu. jel vrijedi kopitrati nešto iz direktorija ako se nemože. 2. na hinetu imam mail, koristim i glavnu i dodatnu mail adresu. Kakop da u mozilli namjestim da mi radi mail na obe adrese kad se glupi program nedozvoljava dvije adrese sa istim usernameom i passwordom, a kao što znate, na ht-u se na obe adrese pristupa preko istog usernamea i passworda. 3. Kako namjestiti flashget da mi se kada god se spojim na internet provjeri jedan file, ako je updatiran da skine tu verziju ( noviju), a ako nije da neskida. točnije trebam fxsasser-a i stingera da mi provjerava. Hvala unaprijed. |
i mene zanima ovo prvo.
ako netko zna gdje se nalaze virus definitions koje sam skinuo sa nod32, ili sa Zone Alarm Suite |
C:\program files\eset\virus definition ili tak nešto, moram pogledati kad dođem doma.
Za NAV su u C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared. Nortona je potrebno srušiti, ubaciti na isto mjesto i restart. |
Re: Par pitanja
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
updfiles, a ne virus definition.
Flashget ne može, ali ima programa koji to mogu. Koliko se sječam Gozilla to može ali je puna spya pa je nemoj koristiti. |
da go!zilla to definitivno moze
a sto se spywarea tice to se jednostavno rijesi firewallom sa go!zillom se instalira dodatni programcic koji bi trebao skidat bannere s neta jednostavno mu zabranis pristup na net i vise problema nema |
Hvala svima. Napokon mi komp radi kako treba pa neću petljat sa spyware-om. ostajem kod flash-geta
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Re: Par pitanja
Citiraj:
Code:
SF = "c:\screenshot.gif" Sejvaj kao nesto.vbs. Pazi i da wscript.exe (Windows Based Script Host) ima slobodan pristup netu. File koji nastaje skidanjem SF = "c:\screenshot.gif" File koji se skida SU = "http://costa.wz.cz/screenshot.gif" |
Hvala
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:54. |