|
![]() |
#1 |
šekler
Datum registracije: Jan 2008
|
Visoki ping nakon alt-tabanja
Već neko vrijeme mi se javlja slijedeći problem u Doti 2. Nakon skoro svakog alt-taba (kad se vratim u igru), ping skače na 1000-2000 (kad radi normalno ping je 40-50). Javlja se isključivo nakon alt tabbanja, ako igram 5 sati bez tabanja, 5 sati će raditi normalno. Pomaže samo ponovo pokretanje igre. Reset računala nije nužan. Problem se javlja neovisno jesam li spojen žicom ili wi-fiem. Također reinstalacija OS-a nije pomogla, samo je smanjila skok na nekih 800-1500. Driveri su najnoviji, ništa se ne pregrijava u pozadini ništa ne koristi bandwidth (u task manageru je konstantno ispod granice od 4/0,5 mbita). Našao sam slične problema i za druge online igre, ali nigdje rješenja. ![]() Svaki savjet je dobrodošao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pajcek
Datum registracije: Jun 2012
|
ak igraš u full skrinu, probaj windowed borderless ak igra podržava. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
šekler
|
Stavio sam prije neki dan baš na borderless i malo je bolje, rjeđe se dešava. Jučer sam još u nvidia control panelu stavio max performance za Dotu (bilo je na adaptive power planu). Čak ni jednom nije ping podivljao, istina, odigrao sam samo jednu. Ali moguće da je to rješenje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
@karlo koji AV imas ? meni je smece od microsoft defendera na 10ki radilo probleme s pingom. Ako imas msov alat, probaj neki drugi pa vidi ![]() I mene dota zayebava s pingom pa reko bar nest da proba . Zadnje izmijenjeno od: nino. 03.05.2016. u 23:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Zadnje izmijenjeno od: nino. 03.05.2016. u 23:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pajcek
Datum registracije: Jun 2012
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ok, tema prociscena, trpi na hladjenju. @xulos i @John Creasy, necu vise dijeliti savjete o gumbicu "Prijavi post". Lakse mi je na drugi nacin odraditi i vas.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Jel nije bila neka priča po dota forumima, da je problem do dote tj. neke nekompatibilnosti il čega već. Da su i drugi ljudi imali problema s tim.
![]() |
#10 | |
šekler
|
Citiraj:
Našao sličnu stvar za CS:GO, ali također bez odgovora. Za sad 1 partije s ovim max. power managmentom grafe, nekih 10-tak put sam tabbao i nije ping ni jednom prek 100 skočio. Mada mi nije jasno kak bi grafa "slabijim" radom uzrokovala ping od 2k, a FPS ostaje isti, odnosno sitno prek 110. ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
šekler
|
Meni je stabilan tako dugo dok ne tabbam. Onda zna skočit pa se vratiti ili se vrati samo do 200. Nekad ostane i na 2k. Ako ti je samo u Doti probaj reinstalirati dotu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|