|
![]() |
#1 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
boot
Imam mali problemcic mi moze netko poslati svoj boot od XPa da vas sada ne davim sa problemom mislim da ce se to tako rijesiti..... di je boot u XPu? C:Windows\ ?
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
C:\boot.ini Moraš ga prikazati jer je skriven kao sistemski fajl po defaultu. Daj mail. Kaj, prčko s dualom a? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2003
|
hehe, mogu ti ja dati svoj boot, malo je drugačiji nego ostali, ljepši... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Tlacitelj i neznalica
|
Joj da glupa sam nisam poslao email giga3@net.hr Ma nisam prckao nego uglavnom da skratim pricu bla bla bla kada dizem sustav prikaze mi se WIn XP i "1" jedno od to dvoje mogu izabrati.Pretpostavljam da je to zbog toga jer nisam mogao dignuti sustav sa D particije pa sam prckao po CDu od XP i radio neki boot koji sam nazvao "1" na particiji c pa sam ponovo instalirao Xp ali ovaj put na particiju c pa je valjda to ostalo..... i kada mi prokazuje taj izbor XP ili "1" to je ful nekako usporeno,ne dode trenutno nego treba sekunda i pol dok se to ispise....Evo mog boota: [boot loader] redirect=com1 redirectbaudrate= timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="1" 1 multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS=""
![]() |
#5 |
Registered User
|
Samo tu di ti piše timeout: 30, umjesto 30 upiši 0 i preskočit će ti to ispisivanje |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
Mogli bi otvorit novu temu na tu osnovu. Umjesto XP boot screena imam Windows Inteligent edition i umjesto logon screena System failure. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Evo tvog novog boot.ini ![]() [boot loader] redirect=com1 redirectbaudrate= timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect
![]() |
#9 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
![]() ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Tlacitelj i neznalica
|
Ma vi ste ludi.......... Zajebo sam se za jedno slovo i odmah sam postao žensko.... Da musko sam-bar ja mislim.Samo malo da vidim-POTVRDUJEM NATEMELJU DOKAZA DA SAM MUSKO.:clap: Meni na tastaturi nigdje ne pise backspace ima samo neka crta sa strelicom koja gleda u lijevo,je to to? ![]() ![]() A taman sam instalirao WIN i sada opet moram prckati po bootu da bi maknuo tu glupu sliku od WINa naravno nesto cu zeznuti ali sami ste krivi jer ste rekli da ko jos ima taj logo od Wina....
![]() |
#13 | |
cmiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Tlacitelj i neznalica
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#16 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#18 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() <div style="text-align: center;"> Dosle je do velkog zajeba. Zgasite makinu pa opet vuzgajte i tak dok ne prodela.</div>
![]() |
![]() |
#20 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ja imam custom boot screen(made by me ofkors ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
hmhm...zzz svima...