|
![]() |
#1 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
Nestali svi saved passwords,bookmarks itd
no , neznam sta je doslo the Legendi (mom kompu) , ugl nestalo mi sve iz mozille , svi sejvani passwordi , svi addoni , al ajd jos nekak az to , al nestali mi svi bookmarksi : suicide de pomagajte . znam da negdje ima bekap toga ziher (C:\Documents and Settings\Hrvoje\Application Data mozda al tu sam vec gledo) al neznam tocno di jelte. btw zestoko je bilo to i kaj su mi nestali i username i pass za dsl konekcije (imam ih 3 ) pa sam moro trazit frikin papirić s podacima za tcom adsl : roller : i naravno ., sve postavke mi nestale , alt+s u mozilli otvara nekakav blesavi gore okvir ... užass ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
meni se isto tak desilo nakon kaj sam apdejtal na verziju 2.01 ( ili tak nekaj ) .. niti mi od onda ne delaju prav bookmarski .. uglavnom bookmarkse mores vrnuti tak da najdes: C:\Documents and Settings\USERNAME\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\PROFILENAME\bookmarks.html pa napravi import bookmarksa iz tog file-a
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() |
#4 | |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
ovo je pomoglo , sto se bukija tiče ... fala stvar je u tom kaj ima vise tihfajlova bookmarks , dobro onda gledam extenziju , i opet kad sam neke od njih importo da mi par bookmarka onih defoltnih mislim stvarno ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Zar je tako tesko napraviti : Bookmarks->Menage Bookmarks->File->Export i onda ih sejvati negdje. U slucaju gubitka lako ih je vratiti iz tog fajla ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|