![]() |
Nestali svi saved passwords,bookmarks itd
no , neznam sta je doslo the Legendi (mom kompu) , ugl nestalo mi sve iz mozille , svi sejvani passwordi , svi addoni , al ajd jos nekak az to , al nestali mi svi bookmarksi : suicide
de pomagajte . znam da negdje ima bekap toga ziher (C:\Documents and Settings\Hrvoje\Application Data mozda al tu sam vec gledo) al neznam tocno di jelte. btw zestoko je bilo to i kaj su mi nestali i username i pass za dsl konekcije (imam ih 3 ) pa sam moro trazit frikin papirić s podacima za tcom adsl : roller : i naravno ., sve postavke mi nestale , alt+s u mozilli otvara nekakav blesavi gore okvir ... užass :eek: |
meni se isto tak desilo nakon kaj sam apdejtal na verziju 2.01 ( ili tak nekaj ) .. niti mi od onda ne delaju prav bookmarski .. uglavnom bookmarkse mores vrnuti tak da najdes:
C:\Documents and Settings\USERNAME\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\PROFILENAME\bookmarks.html pa napravi import bookmarksa iz tog file-a |
|
Citiraj:
ovo je pomoglo , sto se bukija tiče ... fala stvar je u tom kaj ima vise tihfajlova bookmarks , dobro onda gledam extenziju , i opet kad sam neke od njih importo da mi par bookmarka onih defoltnih mislim stvarno :rolleyes: |
ja sam importal odmah iz onog fajla koji je bil najveci i tam su mi bili svi do jenog bookmarka :)
|
Zar je tako tesko napraviti :
Bookmarks->Menage Bookmarks->File->Export i onda ih sejvati negdje. U slucaju gubitka lako ih je vratiti iz tog fajla :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:23. |