|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
IPTV port
Imam speedtouch-ov router koj ima 2 lan porta i 2 iptv porta, a htio bih spojiti 3 kompa u lan od kojih sam 2 spojio bez problema a treci moram ustekat u iptv port i ne znam kako da ga slozim da to radi. Moze li se uopce taj iptv port koristi u lan svrhe i kako? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Buzov
Datum registracije: Nov 2007
|
re:
imam slican problem sa P-660HW-D3, 2 porta su predviđena za racunala a ostala za iptv kako to rijesiti? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 | ||
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
http://www.alfatec.hr/download_zyxel.asp#6
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Vezano za oba gore navedena routera, ako ne koristite MaxTv (niti to planirate) onda stavljanjem origigi fw imate sva 4 Lan porta na raspolaganju za net / računala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Ja sam googlao malo za taj originalni firmware i naso sam svasta po forumima i ne znam koj meni tocno treba pa ako se neko kuzi u to da mi posalje link da skinem... Imam speedtouch THOMSON ST780 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
@Chrome Za Thompson ST780WL(i) situacija je malo teža jer je politika proizvođača da support pruža jedino ISP - ovima. Za lokaciju si stavio Zg pa se poveži sa pcexpert Zg ekipom koja je to već radila da ti pomognu / naprave. O samom postupku ima i info tu na forumu. @buzov007 Za ZyXEL P-660HW-D3 fw vidi ovdje (P-660HW-D3 3.40(AGM.5)C0 10-06-2009) ili ovdje (P-661HW-D3 3.40(ANA.5)C0 30.11.2009). Na ovom drugom linku sa de sajta je najnoviji koliko vidim. Prije promjene možeš u web konfigu vidit koji je sada u uređaju (obrati pažnju na komb. br. i sl. u oznaci). |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
A trebaš pješke kroz web konfig postavit sve parametre konekcije (ono VPI, VCI, . . .), ima na x mjesta tu na forumu, jer uređaj sada nije pred - namješten kada dolazi od ISP - a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Buzov
Datum registracije: Nov 2007
|
Re:
moze neki link ili sl. nesnalazim se bas ... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#11 |
Moderator
|
Za koga smo pisali SVE O ADSL-u - MAX ADSL BIBLIJA U postovima #6, #7 i #8 imaš u slikama objašnjeno za ZyXEL P-660HW-xx, ako kod tebe web konfig možda i izgleda malo drugačije (slikovnica) nazivi i vrijednosti parametara su uvjek isti. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|