![]() |
IPTV port
Imam speedtouch-ov router koj ima 2 lan porta i 2 iptv porta, a htio bih spojiti 3 kompa u lan od kojih sam 2 spojio bez problema a treci moram ustekat u iptv port i ne znam kako da ga slozim da to radi. Moze li se uopce taj iptv port koristi u lan svrhe i kako?
|
re:
imam slican problem sa P-660HW-D3, 2 porta su predviđena za racunala a ostala za iptv kako to rijesiti?:roller:
|
Citiraj:
http://www.alfatec.hr/download_zyxel.asp#6 |
Vezano za oba gore navedena routera, ako ne koristite MaxTv (niti to planirate) onda stavljanjem origigi fw imate sva 4 Lan porta na raspolaganju za net / računala.
|
Ja sam googlao malo za taj originalni firmware i naso sam svasta po forumima i ne znam koj meni tocno treba pa ako se neko kuzi u to da mi posalje link da skinem...
Imam speedtouch THOMSON ST780 |
re:
otisao sam na taj link...(i tamo je ponuđeno za za model 63 i model T3)..a ja imam P-660HW-D3??:zdero2:
|
@Chrome
Za Thompson ST780WL(i) situacija je malo teža jer je politika proizvođača da support pruža jedino ISP - ovima. Za lokaciju si stavio Zg pa se poveži sa pcexpert Zg ekipom koja je to već radila da ti pomognu / naprave. O samom postupku ima i info tu na forumu. @buzov007 Za ZyXEL P-660HW-D3 fw vidi ovdje (P-660HW-D3 3.40(AGM.5)C0 10-06-2009) ili ovdje (P-661HW-D3 3.40(ANA.5)C0 30.11.2009). Na ovom drugom linku sa de sajta je najnoviji koliko vidim. Prije promjene možeš u web konfigu vidit koji je sada u uređaju (obrati pažnju na komb. br. i sl. u oznaci). |
Re:
pronasao sam i stavio sam (sada pise Current Firmware Version: V3.40(AGM.5) | 09/24/2009) ukljucio sam 3 racunalo na router al ono nikako da se spoji na net ,te ruter se malo cudno ponasa. :hitthewal:
|
A trebaš pješke kroz web konfig postavit sve parametre konekcije (ono VPI, VCI, . . .), ima na x mjesta tu na forumu, jer uređaj sada nije pred - namješten kada dolazi od ISP - a.
|
Re:
moze neki link ili sl. nesnalazim se bas ...:hitthewal:
|
Za koga smo pisali SVE O ADSL-u - MAX ADSL BIBLIJA
U postovima #6, #7 i #8 imaš u slikama objašnjeno za ZyXEL P-660HW-xx, ako kod tebe web konfig možda i izgleda malo drugačije (slikovnica) nazivi i vrijednosti parametara su uvjek isti. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:32. |