|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
![]() Gdje ima za kupit neku zastitu za ventlator, u pitanju je 60mm thermaltake volcano 6 vent... Onaj bucni. ![]() Skoro sam ostal bez prsta maloprije... : suicide
![]() |
#2 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
pa mislim da toga ima i u linksu ako mislis na one "fan grilove" ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Hm, mozda bi ti fan grilovi bili ok, jedino nisam nasao za 60mm vent. Inace, netreba bit nist fancy, znaci sto jednostavnoje to bolje... ![]() Mislim da cu morat probat nesto sam smislit.
![]() |
#5 | |
zippo61_junior
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
![]() Citiraj:
![]() Da, trebao bi stavit... ![]() Vent se vrti na ~7000rpm, tak da je prilicno ubojit za prste i slicno... @Hamm - ak nades, super. Ak ne, nema beda, budem nekaj skemijao ja sa mrezicama i tak to... ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Pod naletima kopita zla
|
panzer ja ti sada uskoro idem na kavu/pivu/sok kaj god...pa ti ostavi na pmu poruku ili na ICQu ja tebe preko icq borja nemrem pronaci ![]() pozdrav pa se cujemo..imam jos nekaj za tebe uz zaj fan grill ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
U Chipoteci bi trebalo bit...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
ja sam spojio neki truli,enpoznatog proizvidjaca 120mm vent na 12v=7000rpm poceo mi je "letit" po stolu. ja se uspanicio i nekako sam gurnuo palac u vent. rezultat mojeg pothvata-palac desne ruke bez jabucice,zarezo mi ga je do mesa.sada imam oziljak. stoga budite oprezni. @Panzer: probaj staviti neku mrezicu,onu sta se stavlja na prozore da ne idu muhe ili tako nesto ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
zippo61_junior
|
Citiraj:
EDIT:Oprostite na prostom izrazu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pod naletima kopita zla
|
pa ono bravo ekipa..kako samo uspjevate...stvarno mi se nije nikaj dogodilo NIKADA..a stvarno sam po svemu prckao..i zaustavljao rukama... ali mislim da ipak rekord drzi netko tko je s ovog foruma isao mjeriti temperature grafe (9800 pro) s toplomjerom..sorry ali je fakat smijesno ![]() ![]() ![]() p.s svima- ja i panzer smo sve dogovorili fan grill dobiva od mene kao i jos neke stvarcice ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ja sam takoder imao neugodno iskustvo sa vojim TT Volcano 12+ na cca 5000 dira..takoder slucajno sam isao nesto pogledat oko proca dok je radija i ono da cu rukom makint kabel ja zakacija kosilicu od venta sreca nije bilo strasno.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
i ja sam razrezao prst na TT, čini mi se baš na taj... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
eee bash sam si i ja noktiche skratio na tu wrtilicu...bruji ko traktor ...hehee |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Ja skoro poginuo mislim skoro ostao s trajnim posljedicama...... slago nekaj na kompu i nisam ga ugasio jer mi nije palo na pamet da mi se tak nekaj može desit.... genijalac.. Htio sam presložit žice/ malo reda napravit u neredu kad ono elisa ili kak se to zove od ZALMANA 7700Cu PUKLA!!!!!! Fiju meni pored glave...: sweating Kabel od PS previše savinuo: bonker2 Više ne diram po kompu dok radi ![]()
![]() |
#20 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |