![]() |
Zaštita ventilatora?
Gdje ima za kupit neku zastitu za ventlator, u pitanju je 60mm thermaltake volcano 6 vent... Onaj bucni. :) Ono da ne upadaju stvari unutra i tak.
Skoro sam ostal bez prsta maloprije... : suicide |
pa mislim da toga ima i u linksu ako mislis na one "fan grilove" :)
|
Hm, mozda bi ti fan grilovi bili ok, jedino nisam nasao za 60mm vent. Inace, netreba bit nist fancy, znaci sto jednostavnoje to bolje... :)
Mislim da cu morat probat nesto sam smislit. |
cek mislim da imam jednog doma..cek pogledam pa ti javim :)
e da imam..bio je na jednom cooler za moj stari proc...oces se naci ili da ti saljem postom? javi se na pm :) |
Citiraj:
|
Achtung Panzer
Citiraj:
Da, trebao bi stavit... :) Vent se vrti na ~7000rpm, tak da je prilicno ubojit za prste i slicno... @Hamm - ak nades, super. Ak ne, nema beda, budem nekaj skemijao ja sa mrezicama i tak to... ;) |
nasao sam..ispraznio sam inbox..ajde pa salji da se dogovorimo...
|
panzer ja ti sada uskoro idem na kavu/pivu/sok kaj god...pa ti ostavi na pmu poruku ili na ICQu ja tebe preko icq borja nemrem pronaci :(
pozdrav pa se cujemo..imam jos nekaj za tebe uz zaj fan grill :) |
U Chipoteci bi trebalo bit...
|
ja sam spojio neki truli,enpoznatog proizvidjaca 120mm vent na 12v=7000rpm poceo mi je "letit" po stolu. ja se uspanicio i nekako sam gurnuo palac u vent. rezultat mojeg pothvata-palac desne ruke bez jabucice,zarezo mi ga je do mesa.sada imam oziljak. stoga budite oprezni.
@Panzer: probaj staviti neku mrezicu,onu sta se stavlja na prozore da ne idu muhe ili tako nesto :) |
Citiraj:
EDIT:Oprostite na prostom izrazu |
pa ono bravo ekipa..kako samo uspjevate...stvarno mi se nije nikaj dogodilo NIKADA..a stvarno sam po svemu prckao..i zaustavljao rukama...
ali mislim da ipak rekord drzi netko tko je s ovog foruma isao mjeriti temperature grafe (9800 pro) s toplomjerom..sorry ali je fakat smijesno :D :D :D p.s svima- ja i panzer smo sve dogovorili fan grill dobiva od mene kao i jos neke stvarcice ;) |
Evo, danas mi je Hamm poklonio fan grill, i jos mi je dao bazu i vent od Volcano 7... :)
Puno hvala Hamm...: cheers2 |
i potenciometar :D i pivu :D :D :D
ma zezam se..evo ti si donirao za donatore plocu i proc od 500mhz...evo ja cu obavjestiti amda :) |
hehe :D
Nadam se da radi ploca i proc. :) Radila je zadnji put kad sam popravljao taj komp, prije 5-6 mjeseci ;) |
Ja sam takoder imao neugodno iskustvo sa vojim TT Volcano 12+ na cca 5000 dira..takoder slucajno sam isao nesto pogledat oko proca dok je radija i ono da cu rukom makint kabel ja zakacija kosilicu od venta sreca nije bilo strasno.... :) Stoga oprez momci...
|
i ja sam razrezao prst na TT, čini mi se baš na taj... :)
|
eee bash sam si i ja noktiche skratio na tu wrtilicu...bruji ko traktor ...hehee
|
Ja skoro poginuo mislim skoro ostao s trajnim posljedicama......
slago nekaj na kompu i nisam ga ugasio jer mi nije palo na pamet da mi se tak nekaj može desit.... genijalac.. Htio sam presložit žice/ malo reda napravit u neredu kad ono elisa ili kak se to zove od ZALMANA 7700Cu PUKLA!!!!!! Fiju meni pored glave...: sweating Kabel od PS previše savinuo: bonker2 Više ne diram po kompu dok radi:cool: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:30. |