|
![]() |
#1 |
I encompass, and I eclips
Datum registracije: Jul 2010
|
(riješeno) Teško trzanje u igrama nestaje kad upalim task manager
Kako naslov kaže....igre trzaju bolesno neigrivo i čujem vent koji radi zig zag od proca. Onog trena kad u pozadini upalim task manager, kao da je rukom odnijelo. Nestane stutter. Winsi su 25h2, 11. Proc 9800x3d, matična b850 tuf od asusa, novo složeno. Najtragičnije je što kad sam imao instaliran wins 24h2, i stavio cpu i mbo, pc se bootao i radio, testirao par igri i reko idem na svježe winse da sve sjedne i sad ovo lol. ugl. sinoć se nisam stigao puno bavit time, pa stavljam tu možda nekom padne neka ideja na pamet. Gasio sam sve services osim microsoftovih i od steama radi pokretanje steam. Gasio overlaye i sve pozadinske programe. Kao da mi radi neki throthling, kao da zig zag radi, ali proc se korist jako jako malo, i kad task otvorim, sve proradi ok. high performance je power menu, proc nije diran osim expo stvaljen, pogašen c state i virtualizacija. gpu je amd 6800xt, bio sam brisao drivere sa ddu i ponovno, ali nije se popravilo. imate ideje? HVALA.
![]() Zadnje izmijenjeno od: Doktor O. 09.09.2025. u 07:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Zvuci mi ko neki miner koji radi u pozadini. Ajd skini malwarebytes i prodji kroz sustav.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Pajcek
Datum registracije: Jun 2012
|
Bilo je takve gamadi koja se automatski utiša čim skuži da se task manager podigne. Probaj skenirat ili možda zavrti Process Explorer kao alternativu, možda njega ne skuži pa uspiješ i vidjet kaj gnjavi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Yep imas neki Miner u pozadini. Kao sto su kolege sugerirale skeniraj komp dok ne maknes govno koje ti se ugnjezdilo.
Lenovo LOQ 15AHP9 83DX || AMD Ryzen 5 8645HS / 16GB DDR5 / Micron M.2 2242 1TB / nVidia Geforce RTX 4050 / Windows 11 Pro Lenovo Thinkpad L15 Gen 1 || Intel Core i5 10210U / 16GB DDR4 / WD SN730 256GB / Intel UHD / FreeBSD 14.3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
prvi put čujem za to...aj ti reci, čim dođem doma budem izvrtio što i kako, ali nisam zhnao da miner upadne i onda se sakrije kad otvoriš task. al nema ga ni u startupu ni servisima...svakako javim.
![]() |
#8 |
|
pa tako uvijek i stvaljam winse, no nešto od softa šta sam naknando stavio ga je ubacilo. nisam znao za te minere, eto nešto sam novo naučio. hvala svima pa ću ispratit tu priču do kraja
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() Malwarebytes Emsisoft Eset Online Scan ...mi padaju na pamet...
Lenovo LOQ 15AHP9 83DX || AMD Ryzen 5 8645HS / 16GB DDR5 / Micron M.2 2242 1TB / nVidia Geforce RTX 4050 / Windows 11 Pro Lenovo Thinkpad L15 Gen 1 || Intel Core i5 10210U / 16GB DDR4 / WD SN730 256GB / Intel UHD / FreeBSD 14.3 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
Format c, svježi winsi. Aktivacija uredna i svaki soft nanovo download i sve ok. Eto nek tema ostane ako se nekom desi da zna šta mu je. hvala svima na pomoći.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|