|
|||||||||||
|
|
#12871 |
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
I kaj sad sa Wiim / Dali kombinacijom? Pa reko si da ne volis vracat i sprobavat.P.S. > sad cekam samo da kazes da je bas sa tim subom prejak i da ti Adami sasvim lijepo sviraju. Onda ce guzica konacno sjest na sekret. P.S.- puko si ti ko kokica jos prije par stranica. Ja sam sebe predbiljezio za Vrapce nakon ovog :P |
|
|
|
|
|
#12872 | |||
|
₿
Datum registracije: Feb 2007
|
Ne kak? Pridruži nam se ![]() Citiraj:
U to se tek trebam uvjeriti sutra, ali ne sumnjam da će faliti basa ![]() Citiraj:
Trebat će se malo (duže) poigrati sa tim da bi se bas od sub-a blendao korektno s monitorima, budem prvo sve podesio sa ušima, pa kasnije sa UMIK-om. Prema izmjerenim karakteristikama A7V, bass cutoff se dešava već ispod ~60-70Hz u "Pure voice" modu, pa bih KRK-ov crossover krenuo sa 80Hz, trebalo bi biti taman (ima 70, 80, 90 i 100Hz na knobu) Konekcija bi išla PC — USB → Eversolo — XLR OUT (L/R) → KRK S8.4 — XLR OUT (L/R) → Adam A7V (XLR IN L/R). Citiraj:
![]() |
|||
|
|
|
|
|
#12874 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
To AI govori iz Nea ili? Otkada je postao takav ekspert... a da na pcekspertu smo ![]()
|
|
|
#12876 |
|
₿
|
|
|
|
|
|
|
#12877 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Narafski. Svak u svojem području. Ajd ajd... Nemoj biti skroman sigurno si i nekaj naučio od onih silnih postova. Nažalost audio je takav da bu nekom zvučalo super drugome loše... Nemam svi istančani i isti sluh.
|
|
|
#12881 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Dosta dobar video, potice me da dovrsim svoju untreated room ![]() Dijete i macka su nasle sweet spots na vreci i fotelji. Ispricavam se na neredu, nismo ocekivali goste. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#12882 |
|
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Trebaš samo nabaviti više mačaka te ih strateški rasporediti ako ti soba zvoni, ima puno refleksija. Samo nemoj pretjerati da ne dobiješ gluhu sobu. Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk
|
|
|
#12886 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Popričao sam sa kompjuterima: ⭐ My recommendation for you (based on your workflow) Use this combo: SketchUp → geometry EASE Focus 3 → fast speaker layout + SPL EASE (full) → final acoustic simulation + STI + reflections SoundFlow → acoustic panel selection & tuning This gives you: Fast workflow Accurate results Perfect integration with the speakers and acoustic materials you already use Professional‑level deliverables for clients |
|
|
|
|
|
#12887 | |
|
Registered User
Datum registracije: Jan 2026
|
Citiraj:
Ht ne zvuci bas nešto nego iole pošteni stereo integrirac. Sve ovisi s čim si zadovoljan. Naravno da ima dobrih HT pojačala koja si i za stereo ok. Iako sam osobno za HT pojačalo kao jedna kutija i za hifu druga kutija. Nekima smetaju dvije kutije, neki vole što više kutija na elementu i tak. I ovisi koliko čega slušaš odn gledaš. Neki slušaju glazbu onak, 2 sata u 6 mjeseci pa im je HT pojačalo dovoljno. Neki obratno. Uglavnom rupa bez dna ako želiš kvalitetno. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#12888 |
|
Pink Floyd fan
|
Kao disperzori bolje su oštro dlake. Dok su se za tretiranje stropa odličnim pokazali Wuhan šišmiši. Pogotovo originalni iz laboratorija WIV upareni za WiiM audio proizvodima. Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk
|
|
|
#12890 | |
|
₿
|
Citiraj:
Zahvaljujući vama, napravih puni krug i napokon postigao nešto skromnije mojoj originalnoj namjeri (koja je bila glupa), ali zato puno modernije. Od jučer se cerim ko kreten ispred kompa koliko dobro zvuče Adami u kombinaciji sa KRK subom. Samo vrtim flac-ove i listam po Spotifyu. Ovo je 2 levela iznad Wiim + Sonik kombinacije. Uskoro više, a za sada kratki videi da možete vidjeti kako zvuči ![]() Snimano sa UMIK-1 mikrofonom uštekanim u mob. Sub ON: Sub OFF (bypass, Adami preuzeli full bass): ![]() Zadnje izmijenjeno od: Neo-ST. Jučer u 22:56. |
|
|
|
|
|
|
#12891 |
|
Pink Floyd fan
|
|