Nice.
Ja sam na sličnom tragu baš ovaih dana. Čuvam šuplju P166 kantu samo sa matičnom i procom već neko vrijeme pa sam povadio starudije da to nafilam malo i vratim u pogon napokon. Ništa pretjerano fancy, ATi Rage II, TEAC CD-ROM i floppy, 1GB disk i neka drekblaste ISA zvučna.
Nespretan layout ploče, zbog pozicije socketa i ovog dolje hladnjaka direkt na ploči, postoji doslovno 1 PCI slot u koji se ovak "produžena" grafulja može uštekat.
Meni su se TEAC floppyji pokazali dosta neuništivima iako je par ljudi imalo dosta drugačije dojmove. Neznam više iz koje je kombinacije izašo ovaj konkretan primjerak, al je bio tolko zasran i prašnjav iznutra da nisam imo neke nade da bude išta od njega. Standardno čišćenje glava i dela ko nov, nikakvih prigovora
Case isto dost uredan, fino se opro s obzirom kolko je usran bio. Osto sam bez 5.25 floppya i sličnih stvari za dodatno kerefekanje tako da će ostat na ovako simple buildu. Eventualno provjerim stash, moguće da neki MMX 200 još negdje imam pa se to da pagrejdat barem.
Još jedan konzerviran i spašen da bude zatrpan u nasipu
fala
Trekkie4 za CD-ROM, a kanta je čini mi se iz epizode kad nas je
Sinac pozvao da mu počistimo podrum od starudije