Tema: Automobili
View Single Post
Staro 30.10.2015., 23:52   #17371
karabaja
The Zappa

karabaja's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Milentije Pregled postova
Nivo sa BMW 5 serijom i Audijem A6 je E klasa iz Mercedesa, a ne C klasa.
Da, pišem jedno mislim drugo.

Citiraj:
Autor Milentije Pregled postova
Sumnjam da Mondeo moze biti jednak sa 5/A6/E, prije ce biti sa 3/A4/C.
Da, načelno. Iako sam čitao da su s njim onda htjeli, kao i danas s Vignaleom, ciljati na nišu kupaca 5-ice.

Onda s druge strane:

"Should I buy one?

Not really, no. Most buyers will be company car users, and at Ł233 for the 2.0 TDCi 180 AWD Powershift diesel we drove, it’s around Ł35 per month more expensive than the Titanium version. Seems a reasonable leap, but that pushes it into the same price territory as a well-equipped BMW 520d auto, and the Vignale just isn’t as good."

http://www.whatcar.com/car-news/2015...review/1347104

Citiraj:
Autor xulos Pregled postova
Bez fanboyizma ijednom proizvodacu automobila, ali dati 44k eura za renault, i to pazi 1.6 dizel , 160 ks, e za to moras bit specijalac. Pa da od opreme ima severinu ispod podesavanja volana i frisku janjetinu s raznja svaki dan triput dnevno hvala ali neka hvala. za 44k eura uzmes 518d ili e200 cdi i vozis se ko gospodin pa makar imao sam klimu i prednje podizace elektricne. Da ne pricam kakvu 3icu ili c klasu mos uzet za te novce. Za 5 g taj renault nece vrijediti ni pola tih novaca, masina togobujma i te snage nece izdrzati ni 150k km, a i gledajuci ekipu koja vozi lagune i megane, servis ce im bit cesta stanica.
44k eura za renault, po mojem mišljenju, u hrvatskim prilikama je ludilo, ali npr u Švici... Ne trebaš biti HR 'poduzetnik'. Na pet godina s kamatama ~950 CHF mjesečno, gdje stručnjak (npr. liječnik specijalizant ima 7500 CHF, pa prema 11-12k CHF za specijalistu), minus troškovi stanovanja i života, jako sexy. Nakon pet godina, uvezeš ga u HR i pokloniš ćaći i materi. S BMW-om (čisto teoretski) njeguješ imidž seljobera i razmetnika, renolom samozatajnog gospodina u lusuznomm autu. Oću reći, ovaj auto bi mogao imati tržišnu nišu u takvim kupcima. Onima što žele višu klasu koja nema neonku iznad gdje piše "VIDI ME!". Isto kao što npr Citroenova DS linija ima s DS4, uskoro s DS5... Luksuz koji nije "trojstvo".

Zadnje izmijenjeno od: karabaja. 31.10.2015. u 02:46.
karabaja je offline   Reply With Quote