|
![]() |
#17341 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Iako u zadnje vrijeme mislim da Luk i Valeo i jesu ista firma, al u Valeo setovi su skuplji od onoga sa Luk oznakom. Inače jeftini Nexus setovi kvačila nisu uopće loši, posebno na nekim nezahtjevnim svakodnevnim autima |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17343 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Bio sam danas u Nostaru da pitam i kaže da su dijelovi Sachs/Luk/Valeo. Garancija je godinu dana tako da SX4 ide na zamjenu lamele kroz tjedan/dva |
![]() |
![]() |
![]() |
#17344 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#17345 |
The Zappa
Datum registracije: Jan 2006
|
Jest. Napred passat, iza mazda 6. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17346 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Nije bas jeftin auto. To bi po gabaritima trebalo bit konkurencija Superbu ak se ne varam. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17351 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Talisman je bilo ime koncepta iz kojeg je nastao Vel Satis, tak da ime nije ništa novo... http://www.diseno-art.com/encycloped..._talisman.html Nego, kad smo već kod Renaulta, ima li netko ideje kako doći do karata za navigaciju (Media Nav) u novijim modelima (Clio, Captur, Kadjar...) Zamijenili mi službeni auto novijim modelom, gdje su očito zaboravili staviti karte u navigaciju i sad sam u potrazi...
![]() |
#17352 |
NITKOV
|
![]() |
#17353 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
ja mislim da se takvi proizvođači ne bi trebali gurati u neke više kategorije jer tamo neće uspjeti,maksimalno neka srednja viša klasa,vjerujem da je to taj Talisman,kompakt,mini suv,gradski,to se najviše prodaje,a "sveto trojstvo" je tu glavno. Talisman je nešto kao Insignia,407 ili? Phaeton,pug 607 sve to nije ni zaživjelo..nema tu kruha.
![]() |
#17354 |
The mighty pirate
|
Pa zapravo bi samo trebali oživjeti ime Safrane i izbaciti nekakvu veliku limuzinu. (Safrane inače i postoji na tržištu bliskog istoka, ali dizajn mu je malo...zastario, i ne izgleda veće od Talismana) Kao da je sprijeda Saab, a strana Nissan. Citroen isto treba nasljednika C6 napraviti
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 30.10.2015. u 11:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17356 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17358 | |
NITKOV
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#17359 |
The Zappa
Datum registracije: Jan 2006
|
Točno. A, po meni, najveći debakl proboja u taj segment imao je Citroen s C6-icom. Sad kad si već načeo tu priču, mislim da bi Ford, s Mondeom Vignale, mogao uspjeti u tom naumu i ozbiljno parirati C-klasi, Audiju šest i BMW5-ici. Već je i prethodni Mondeo gabaritima zagazio u taj segment, a s Titanium X približio se i opremom. Vignale ima donekle raskrčen put na tržištu. Vidjet ćemo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17362 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
meni je drago kaj je opel imao solidan uspjeh s insigniom,C5 mi je opcenito ružan auto,ona prva generacije je užasna,pežo li-la,mada je ovaj zadnji 308 ok,valjda jer ne izgleda ko francuz ![]() a moja tiha patnja izlazi navodno uskoro,nadam se da neće biti ružna ![]() (japanac/boxer motor) ![]()
![]() |
#17363 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Ja sam si danas uzeo Citroen Saxo 1.4, benzinac, 2000 god, 133k za 1200€. Vozila ga žena auto mehaničara koji ga je redovito servisirao i auto je stvarno u super stanju. Meni super do posla i nazad. Kaj velite za te novce? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17364 |
Premium
|
Isto kak i sve drugo, ovisno o uvjetima vožnje -samo gradska vožnja, samo otvorena, mješovita, itd Osobno samo gledam Valeo i dosad nema problema, ono što sam ja mijenjao a da drži već jedno vrijeme, nakon zamjene original tvorničkog Borg&Beck seta na nekih 100 000km, stavljen je Valeo i drži već preko 200 000km odvoženih. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17366 |
Xulos :)
|
Bez fanboyizma ijednom proizvodacu automobila, ali dati 44k eura za renault, i to pazi 1.6 dizel , 160 ks, e za to moras bit specijalac. Pa da od opreme ima severinu ispod podesavanja volana i frisku janjetinu s raznja svaki dan triput dnevno hvala ali neka hvala. za 44k eura uzmes 518d ili e200 cdi i vozis se ko gospodin pa makar imao sam klimu i prednje podizace elektricne. Da ne pricam kakvu 3icu ili c klasu mos uzet za te novce. Za 5 g taj renault nece vrijediti ni pola tih novaca, masina togobujma i te snage nece izdrzati ni 150k km, a i gledajuci ekipu koja vozi lagune i megane, servis ce im bit cesta stanica.
![]() |
#17369 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
Citiraj:
A dalje, jel servis za 518d isti kao i za Renault? Uostalome, ima par ljudi koji žele sjesti u auto i biti prvi vlasnik, ne pate na bemburu, niti na merđu, niti na gospodsku vožnju. Ne bi vjerovao, ali postoji. Postoje takvi ljudi, ti nisi jedan od njih, i to je ok. Nisam ni ja. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17370 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
|
|