View Single Post
Staro 08.06.2009., 10:54   #338
Omega
Premium
Moj komp

Omega's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
@omega
Slike su ti malo tamne i lagano mutnjikave. Probaj nabaviti neki bolji fotić. Isto tako u grafikonima se nijanse crvene baš ne razlikuju previše tj. razlikuju se samo na dnu, a što je stupac viši to su razlike manje. Razmisli o upotrebi neke druge boje.
btw, na str. 3, klik za uvećanje na obje slike daje samo desnu.
dragi coconut
ja bi na tvom mjestu razmislio o kalibraciji monitora ili pak kupnji nekog kvalitetnijeg, jer prva nijansa crvene vise naginje na narancastu, dok druga ide prema tamnijoj krvavo crvenoj. barem tako to izgleda na ovom mom 959NF
link na sliku ispravljen, tnx

Citiraj:
Autor greg SE Pregled postova
Slike grafa jesu malo muljave. Btw, trecu stranu ne renderira dobro u operi, slike se poklapaju.
napravio sam malo razmaka, mislim da bi sad trebalo biti ok i na operi.

sto se tice slika, trenutno tu ne mogu nista napraviti. ovih par slika na ovom testu sam slikavao pod umjetnim svjetlom pa su nesto losije, inace kad ide puno slika onda se malo vise potrudim osigurat vecu kolicinu prirodnog osvijetljenja.

foto koji koristim je canon a580 koji je kupljen dosta prije nego sam poceo raditi na portalu. trenutno nije u planu niti sam u financijskoj mogucnosti nabaviti bolji foto, tako da se moram snalazit sa ovim sto imam.

Complete Case Painting Guide
Omega je offline   Reply With Quote