View Single Post
Staro 15.12.2008., 12:35   #1
Omega
Premium
Moj komp

Omega's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
control panel > no sound device

Evo i meni treba malo pomoci Smile

Dakle prije 2-3 dana mi se pocelo dogadati da nakon svakog restarta ili gasenja racunala gubim zvuk. Koristim Audigy SE zvucnu karticu koja je uredno instalirana i nakon restarta se uredno vidi u device manadgeru da radi normalno.

Control panel > audio devices > no sound device
Creative device settings > no audio device

Glazbu recimo mogu slusati preko foobar-a ako stavim da ide KS (kernel sound pretpostavljam) direktno na zvucnu karticu. dakle ona radi ispravno i moj zakljucak je da windowsi nesto brkaju.

Ako napravim uninstall i pustim windowse da vrate drivere koji su bili instalirani, zvucna se vrati u control panelu i imam ponovno zvuk stim da moram opet sve postavke rucno vracati za 5.1

Probao sam deinstalirati sve drivere + iz safe moda pobrisati sa driver sweeperom pa instalirat sve ponovno, bez uspjeha.

Mislim da su se problemi poceli pojavljivati sa promjenom graficke kartice, bas prije 2-3 dana sam stavio HD4850 i instalirao njene drivere za onboard zvuk. Probao sam i to deinstalirati, to jest disejblati u device manadgeru. Jedino sto jos nisam probao je kompletna deinstalacija drivera i zvucne i graficke pa probat ponovno.

Complete Case Painting Guide
Omega je offline   Reply With Quote