![]() |
kasda router
imam jednostavno pitanje....a pitanje je:WTF....ne kuzim.....kod vas je sve u redu....a ja imam ovo:
http://img501.imageshack.us/img501/7...tledpn0.th.jpg |
A zasto kod tebe nie u redu?
TJ. kaj ti ne radi? Ak ti radi sve, onda je sve u redu... a ovo dolje kaj jos ti imas imaju svi koji miaju MAXTV, to je od MaxTVa, tak da to nit mozes niti nemoj dirat... |
ja nemam maxtv.....tak da neznam u cemu je problem....a kad idem updatat settingse sa onim txt fileom onda mi faild-a...
|
kak treba konfigurirat sestrinu mreznu???(ona se spaja na router u mojoj sobi!?)
koje ip-e treba postaviti..?????? |
pozdrav forumasima :chears:
Ako ti neide ubacivanje file-a za otvaranje rezerviranih portova za maxtv lipo zamoli nekoga da ti to uradi :D ili si uzmi jedan mali switch (cca 100 kn) i onda ne moras nista ubacivat. Ako se odlucis za tu varijantu, spojis svoja dva compa i kasdu (mora bit u router modu )na switch i kreiras lokalnu mrezu preko My Network Places -> Setup a home or small office network (radi jednostavnosti tijekom wizarda mozes stavit sve zadnje kvacice ) . To napravis na oba compa i poslije toga obavezno restart.Mislim da one IP adrese koje ti on sam dodijeli rade u 99 % slucajeva tako da nemoras razbijat glavu sta se njih tice :D pozz!!!! |
zanemari ono da mi fail-a....sad je ok...
http://img504.imageshack.us/img504/5...tledyx1.th.jpg ali kaj sad napravit...kad to rjesim??kak slozit da internet radi u sekinoj sobi??'(spojio sam na router i njezin i moj comp) |
Citiraj:
he..bi..ga kad ja nemam kazdu da ti kazem sve u detalje ..ali nekom logikom govoreci napravia si vise manje sve ...jos slozi mrezu sa sestrom (gore sam ti napisao kako) i mora radit . Ako se varam neka me isprave oni upuceniji!!!! pozz!!! |
necu bezveze kupovat nesto ak mogu normalno sredit ko svi ostali...sam da se neko jos oce javit ovdje.......:(
|
|
Citiraj:
i :dobar:!!! |
cekaj malo, ak si procitao i napravio sve sta pise u topicu koji je Darth Vader stavio, kako to da pitas za IP adrese???
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:07. |