|
![]() |
#1 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Novi AudioGrabber 1.83 freeware
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Da pametno?! Svaka čast. Nisam davno provjeravao.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
![]() |
#5 | |
Moderator
|
Citiraj:
Exact Audio Copy je sinonim za kvalitetno ripanje.
![]() |
![]() |
#6 |
od LemilicE
|
Svatko ima svoj faktor! AudioGrabber znam da može sve što je čovjeku potrebno za ripanje muzike. Od mogućeg dodavanja externog encodera (lame), preko normalizacije i inih sličnih stvari. Kome treba jednostavnost ne treba tražit dalje. EAC nisam nikd probao, pa neću da pljujem po njemu ili nekom drugom programu.
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
OK. Slazem se da se o ukusima ne raspravlja ali EAC je Photoshop s glazbom, a opet ima ljudi sta koriste Corel ![]()
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
od LemilicE
|
CorelDraw je za vektorsku grafiku, ali u Corel paketu se nalazi CorelPhoto (tako nekako) koji je konkurencija Photoshopu (nije neka opasna, ali je konkurencija).
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
EAC je kralj. Ne zove se nimalo bezveze tak kako se zove. To što ima EAC nijedan nema. AG je OK program, dosta je jednostavan, daje solidnu kvalitetu, ima line in, dodavanje vanjskih codeca itd. Malo je spor s obzirom na krajnji rezultat ali... EAC je s druge strane to sve podigao ipak na jednu višu razinu dodavanjem mogučnosti korištenja alt preset--- modova, načina ripanja kak ti srce poželi, naravno da ima normalizaciju (koju BTW ni ne koristim, smanjuje kvalitetu), besplatan je (OK sad je i AG) i tome sl. Nek koristi ko što hoče, ja znam da sam isprobao i AG, Easy CD-DA (koji je po meni bolji program od AG) i još cijelu hrpicu programa i ostao sam na EAC već hrpu vremena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
>>>
Datum registracije: Oct 2001
|
Tko zeli znati sto tocno radi i onako kako to rade "profiji" ima samo jedan sajt: http://www.hydrogenaudio.org :clap:
Ubuntu 8.10 cpu Intel Q6600 @3GHz (333x9) w/Scythe MINE Rev.B - 29C idle mbo Gigabyte P35-DS3 ram 8GB Kingston DDR2 667MHz gpu Asus EN9600GT hdd 2xWD3200AAKS - RAID1 case Chieftec BX-03B-B-B psu Fortron BS 400W |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
A ne bi nikom proturječio. Svak neka koristi šta hoće. Samo ću kazat da me EAC zajebao par puta (negdje čak i instalacija, pa odmah potom ne radi), dok AG nije.
![]() |
#15 |
od LemilicE
|
Instalirao EAC i ne sviđa mi se. Sve što mi treba mi nudi AG na lakši i jednostavniji način
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Moderator
|
Citiraj:
Uglavnom, naglasak je u kvaliteti ripa (Acurate i C2). Ostalo je za Stefice ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
|
E, a isto tako moj se frend zaklinje u EAC mada mu se u 90% slučajeva pri pretvaranju (grebanju) na početku dosta pjesama čuje click. I onda on to ispravlja u Cool editu. Samo nek se on zaklinje, a ti nabrajaj prednosti koliko hoćeš, ja ostajem na AG-u.
![]() |
#18 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#20 |
Moderator
|
Nisam ni rekao da ga ag nema vec da ti frend to nije vjerovatno ukljucio u EAC-u. Tvoj je veci shit, al' glavno da radi, pa kako-tako ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|