|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Dobar 64k demo
Evo-neznam da li ste vidjeli, ali demo je super ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Meni ispise gresku "Vertex and pixel shaders not found.", valjda zato sto sam za notebookom koji ima Intel Extreme grafiku ![]() Vidio sam prije par demoa i sjecam se da su me fascinirali. Znam da me zanimalo zasto to ne rabe za igre, al nedavno sam saznao da bi trebala mrcina da vrti takvu igru a i sam proces izrade bi trajao i trajao ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Je...vidio sam i ja već dosta takvih 64k demoa, kako to samo znaju dobro napraviti ![]() Mislim da još imam negdje na hardu i CD-ovima hrpu Amiga demoa, i dan danas je zanimljivo vidjeti kakve su se stvari dale napraviti na toj platformi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Evo-tu je link do ludih Rusa ![]() http://and.intercon.ru/ Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 22.01.2004. u 13:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
Ovo je problem, System requirements : - P3-1Ghz - video card with pixel and vertex shaders support (like GeForce(3,4,FX), Radeon8500 and higher) on latest drivers - 128MB of RAM - any sound card - NT based Windows - DirectX 9.0 Recomended system : - Windows XP - P4-2Ghz - GeForce4 Ti4600 or GeForce FX5800 Rekao sam ja da za to treba mrcina, a zamislite da je cijela igra tak radjena ![]()
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Iako je to vec stara caka oko toga i na mojem forumu smo malo pricali o tome http://www.2crowded.com/forum/viewtopic.php?t=201 . Ima odlicnih demoa i tamo. Moj favorit je heaven 7. obaveznao pogledati!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|