|
![]() |
#1 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
IIyama ProLiteE431S vs. Xerox XA7-19i
Znači dvojba je između: 1. IIyama ProLiteE431S Panel TN Wide Angle 17" (43 cm) Response: 8 ms Contrast ratio 700 : 1 typical Brightness 300 cd / mČ(2) typical Viewing zone horizontal/vertical: 150°/135°; right/left: 75°/75°, up/down: 75°/60° Native resolution 1.3 megapixels (1280 x 1024) Speaker 2 x 1,5 W (Stereo) 2. Xerox XA7-19i Analog Interface, Ultra-thin Design, Dual Digital 19.0" Viewable Active Matrix TFT 85/85 Degrees 8ms 0.294mm 1280x1024Ž75Hz 270 nits 550:1 17" vs. 19", nisu baš previše usporedivi, ali... za Ilyamu imam puno preporuka. xeroxa sam vidio samo, nisam isprobao, pa me zanima ako tko zna kakav je za igre. uglavnom auto utrke. po svemu ostalom mi paše, samo me zanima: može li se na njemu igrati? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Da, IIyamu imam doma i samo preporuke, za te pare jedan od^... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ja sam vidio kako radi xerox 17", jest da nije bilo u igrama nego rad u windowsima! E slika je tako dobra da sam poludio! fenomenalne boje i kontrast! A za igre je ziher dobar, pa ipak se radi o 8 ms |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
imam ijamu 431s i xerorx xa7-17i iiyamica mi je draza jer volim iiyame ![]()
![]() |
#5 | |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
Re: IIyama ProLiteE431S vs. Xerox XA7-19i
Citiraj:
preporuke, zbog dizajna, cijene, kvalitete izrade i slike... ali ovo Analog interface mi nije jasno, monitor uopce nema analogni VGA ulaz, iskljucivo ima DVI ulaz (a na 9800pro imam DVI izlaz) tako da je slika digitalno putuje... dobijes uz monitor DVI->VGA adapter, ali mislim da ti je bolje nabaviti graficku karticu sa DVI izlazom nego spajati preko VGA adaptera... monitor su vidjeli Black Dragon, Dadovich, CatKiller, pa neka i oni daju svoj sud
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Ja osobno imam syncMaster 730BF sa 4ms,a imao sam posuđenu iiyamu mjesec dana i mogu reči da je ovaj samsung puno bolji. Npr odaziv koji je odličan,bolje vrti filmove,igrice su savršene,boje su puno bolje nego koj iiyame.Preporuka za samsung. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Da i ja sam isto za samsunge volim ih jako inače nemam lcd ali jedan moj frend kod kojeg često igram ima neki samsungov lcd tako da ti ih preporučujem. i čuo sam da je za male pare jako dobar SM713N
![]() |
#8 |
Ex-Gastarbajter
|
Xerox ima digitalnu konekciju, vidio danas u gradu. i to za samo 3100kn. a i paše uz kantu ![]() još moram malo para skupit, pa ga upiknut... 19" je ipak lijepa veličina, dizajn mi je ful opak. sa slikom sam zadovoljan, isprobao sam ga i u UT-u i nemam zamjerki, tako da je definitino na "to buy" listi.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Ex-Gastarbajter
|
Naslijepo ne bi nikad kupio lcd... i odlučio sam se za xeroxa, jer okolo ga hvale. tu ga hvale. i šta je najvažnije ja sam u potpunosti zadovoljan. bolje da ne gledam dalje, jer ako nađem neki bolji. vjerovatno će koštat puno više. a onda je kasno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
u pravu su svi koji ga hvale trenutno apsolutno best buy monitor od svih LCD-ova uopće i puno bolji od zamzunga 930BF iako zamzung uopće nije loš za TN matricu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Kaj velite na ovaj lcd? Se isplati dat malo više para od xeroxa i samsunga za ovu iiyamu? lcd iiyama prolite e481s-b, black, 8ms, dvi, multimedia Panel TN Wide Angle Diagonal 19" (48 cm) Response time 8 msec Contrast ratio 700 : 1 typical Brightness 300 cd / mČ(2) typical Viewing zone horizontal/vertical: 150°/135°; right/left: 75°/75°, up/down: 75°/60° Native resolution 1.3 megapixel (1280 x 1024) Speaker 2 x 2 W (Stereo) |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
ne isplati se |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Svaki LCD koji sam pogledao(sat-dva) imao je zrnatu sliku što se kužilo najviše u pogledu na kakvu sliku na desktopu, a malo manje u igrama... Samsung 710V, šminkerska Belinea i neki DELL...svi 17". Šta je s time? Jesmo li mi CRT-ovci razmaženi ili su ova tri iznimka? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Caught Somewhere In Time
|
u svakom slučaju xerox ostala dva su puno lošija |
![]() |
![]() |
|
|