|
![]() |
#1 | |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Toshiba: jamstvo bez obzira na sve!
Citiraj:
![]() Već vidim domaći mentalitet na djelu po pitanju ove stavke garancije...
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Da, trebalo bi vidjeti pod kojim točno uvjetima to fercera, nije to "e bok, ukralo mi tošibu", a oni tebi "ma što ne kažeš, evo ti nova" ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Administrator
Datum registracije: Sep 2002
|
Ma osigurali su se oni, iza svake stavke ima zvjezdica koja kaže: Primjenjuju se odredbe i uvjeti. E sad koje su točno odredbe i koji su uvjeti treba vidjeti na njihovim stranicama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
E Mile, ajmo vako Imam ja nekog starog ToshiAcera, pa da prijavim kradju. Ko zna mozda mi daju novu ToJuri ![]() ![]()
![]() |
#5 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
neće zamijenit u slučaju ![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Resident Arse
Datum registracije: Feb 2009
|
Mislim... da kroz mene prođe par miljuna radioaktivnih atoma da bi mi stanje laptopa bilo najmanji problem. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
exactly my point ![]() Al kad već glume kapitalce mogli su se izprsit i to napravit kak spada, a ne uz milijun uvjeta u kratkom roku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() Valja ponovo zaradit', izlizale se zalihe od prije 15ak godina. ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Mozda ce imati senzore od hodanja ili neceg slicnog kao sta misle ubaciti u mobitele za protiv krađe.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Premium
|
Toshiba jamstvo "Bez obzira na sve" NMWG
Znaci uzeo sam laptop sredinom devetog mjeseca,Toshiba L850-131 u potpisu,registrirao se u roku 14 dana za No Matter What Guarantee i prije mjesec dana sam rasuo kolu po tipkovnici sto je na kraju rezultiralo zaglavljenim tipkama ( gore,dole,lijevo desno,numericka tipkovnica ) i to je moja krivnja naravno. To jamstvo znaci koliko sam skuzio i koliko pise popravljaju sve na svoj trosak ako je ucinjeno mojom greskom,sta kazete hoce li stvarati probleme i traziti jos da platim servis i eventualnu zamjenu kojeg dijela laptopa ? Jos jedna stvar me muci,ako bi slucajno zaebavali u vezi tog problema,imam bateriju sa kvarom ( u roku mjesec dana dotrajalost 8-9 %,pisao sam o tome ) da mi to slucajno nece vezati za rasipanje kole. Jel ima tko iskustva s tim jamstvom,kome to nosim uopce ? Slao sam email,oni kazu da Toshiba ima neku pickup opciju,dodju ti pred kucu,pokupe i odnesu i vrate kad poprave ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
nece ti nista naplatit, a kolko znam i na bateriju imas garanciju pola godine, tak da si i to probaj rijesit... ne bi ti smio kapacitet pasti tako brzo... posalji im hp expressom za 50tak kn, servis je u zagrebu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|