![]() |
Toshiba: jamstvo bez obzira na sve!
Citiraj:
Već vidim domaći mentalitet na djelu po pitanju ove stavke garancije... |
Da, trebalo bi vidjeti pod kojim točno uvjetima to fercera, nije to "e bok, ukralo mi tošibu", a oni tebi "ma što ne kažeš, evo ti nova" :D
|
Ma osigurali su se oni, iza svake stavke ima zvjezdica koja kaže: Primjenjuju se odredbe i uvjeti.
E sad koje su točno odredbe i koji su uvjeti treba vidjeti na njihovim stranicama. |
E Mile, ajmo vako
Imam ja nekog starog ToshiAcera, pa da prijavim kradju. Ko zna mozda mi daju novu ToJuri :D Sta ces, poslovan covjek, ne mogu bez njega. Balkan je to, krade se :D |
neće zamijenit u slučaju :care:
Citiraj:
|
Mislim... da kroz mene prođe par miljuna radioaktivnih atoma da bi mi stanje laptopa bilo najmanji problem. :D
|
Citiraj:
|
exactly my point :lol2:
Al kad već glume kapitalce mogli su se izprsit i to napravit kak spada, a ne uz milijun uvjeta u kratkom roku :stoopid: |
Citiraj:
Valja ponovo zaradit', izlizale se zalihe od prije 15ak godina. :D |
Mozda ce imati senzore od hodanja ili neceg slicnog kao sta misle ubaciti u mobitele za protiv krađe.
|
Možda ti sprže BIOS kad se spojiš na internet sa laptopom koji je navodno ukraden :D
|
Jel se to meni čini ili je taj slogan "No Matter What Guarantee" dvosmislen, tj može se protumačiti kao "Nije važno kolika/kakva je garancija"? :D
|
Toshiba jamstvo "Bez obzira na sve" NMWG
Znaci uzeo sam laptop sredinom devetog mjeseca,Toshiba L850-131 u potpisu,registrirao se u roku 14 dana za No Matter What Guarantee i prije mjesec dana sam rasuo kolu po tipkovnici sto je na kraju rezultiralo zaglavljenim tipkama ( gore,dole,lijevo desno,numericka tipkovnica ) i to je moja krivnja naravno.
To jamstvo znaci koliko sam skuzio i koliko pise popravljaju sve na svoj trosak ako je ucinjeno mojom greskom,sta kazete hoce li stvarati probleme i traziti jos da platim servis i eventualnu zamjenu kojeg dijela laptopa ? Jos jedna stvar me muci,ako bi slucajno zaebavali u vezi tog problema,imam bateriju sa kvarom ( u roku mjesec dana dotrajalost 8-9 %,pisao sam o tome ) da mi to slucajno nece vezati za rasipanje kole. Jel ima tko iskustva s tim jamstvom,kome to nosim uopce ? Slao sam email,oni kazu da Toshiba ima neku pickup opciju,dodju ti pred kucu,pokupe i odnesu i vrate kad poprave ? |
nece ti nista naplatit, a kolko znam i na bateriju imas garanciju pola godine, tak da si i to probaj rijesit... ne bi ti smio kapacitet pasti tako brzo...
posalji im hp expressom za 50tak kn, servis je u zagrebu. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:10. |