PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Novosti (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Toshiba: jamstvo bez obzira na sve! (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=139285)

Milentije 20.02.2009. 19:02

Toshiba: jamstvo bez obzira na sve!

Citiraj:

Jamstvo pokriva krađu – Toshiba će korisnicima osigurati isto ili ekvivalentno prijenosno računalo u roku od godine dana od krađe originala.
WTF? Stavljat ce neke prijemnike koji ce primati signale za samounistenje kada neko prijavi da mu je ukraden laptop? :D

Već vidim domaći mentalitet na djelu po pitanju ove stavke garancije...

tor 20.02.2009. 19:42

Da, trebalo bi vidjeti pod kojim točno uvjetima to fercera, nije to "e bok, ukralo mi tošibu", a oni tebi "ma što ne kažeš, evo ti nova" :D

krešo 20.02.2009. 20:00

Ma osigurali su se oni, iza svake stavke ima zvjezdica koja kaže: Primjenjuju se odredbe i uvjeti.

E sad koje su točno odredbe i koji su uvjeti treba vidjeti na njihovim stranicama.

zippo 20.02.2009. 20:28

E Mile, ajmo vako
Imam ja nekog starog ToshiAcera, pa da prijavim kradju. Ko zna mozda mi daju novu ToJuri :D Sta ces, poslovan covjek, ne mogu bez njega. Balkan je to, krade se :D

rexy 20.02.2009. 23:17

neće zamijenit u slučaju :care:

Citiraj:

Civil War, foreign war, damages due to the direct or indirect effects of explosion, release of heat or irradiation from transmutations
of the nuclei of atoms or radioactivity and the effects of radiation caused by the artifi cial acceleration of particles.
koliko sam ja skužio mora te netko prebit palicom il porazbijat pola kuće i onda ukrast laptop, pa će ti možda dat novi, al vjerojatno moraš znat i dokumentirat model i proizvođača palice da ne bi bilo prigovora od strane tošibe ko ludo

Hoff 20.02.2009. 23:44

Mislim... da kroz mene prođe par miljuna radioaktivnih atoma da bi mi stanje laptopa bilo najmanji problem. :D

Tomtam 21.02.2009. 00:35

Citiraj:

Autor Hoff (Post 1282850)
Mislim... da kroz mene prođe par miljuna radioaktivnih atoma da bi mi stanje laptopa bilo najmanji problem. :D

:D

rexy 21.02.2009. 01:03

exactly my point :lol2:

Al kad već glume kapitalce mogli su se izprsit i to napravit kak spada, a ne uz milijun uvjeta u kratkom roku :stoopid:

Milentije 21.02.2009. 02:59

Citiraj:

Civil War, foreign war, damages due to the direct or indirect effects of explosion, release of heat or irradiation from transmutations
of the nuclei of atoms or radioactivity and the effects of radiation caused by the artifi cial acceleration of particles
Već vidim lokalne predsjednike/premijere/gradonačelnike kako naručuju šlepere ovih laptopa i počinju novi građanski rat. :roller:

Valja ponovo zaradit', izlizale se zalihe od prije 15ak godina. :D

Vejita 21.02.2009. 04:41

Mozda ce imati senzore od hodanja ili neceg slicnog kao sta misle ubaciti u mobitele za protiv krađe.

Neo-ST 21.02.2009. 12:43

Možda ti sprže BIOS kad se spojiš na internet sa laptopom koji je navodno ukraden :D

Matebaron 23.02.2009. 16:13

Jel se to meni čini ili je taj slogan "No Matter What Guarantee" dvosmislen, tj može se protumačiti kao "Nije važno kolika/kakva je garancija"? :D

blava 05.01.2013. 11:51

Toshiba jamstvo "Bez obzira na sve" NMWG

Znaci uzeo sam laptop sredinom devetog mjeseca,Toshiba L850-131 u potpisu,registrirao se u roku 14 dana za No Matter What Guarantee i prije mjesec dana sam rasuo kolu po tipkovnici sto je na kraju rezultiralo zaglavljenim tipkama ( gore,dole,lijevo desno,numericka tipkovnica ) i to je moja krivnja naravno.

To jamstvo znaci koliko sam skuzio i koliko pise popravljaju sve na svoj trosak ako je ucinjeno mojom greskom,sta kazete hoce li stvarati probleme i traziti jos da platim servis i eventualnu zamjenu kojeg dijela laptopa ?

Jos jedna stvar me muci,ako bi slucajno zaebavali u vezi tog problema,imam bateriju sa kvarom ( u roku mjesec dana dotrajalost 8-9 %,pisao sam o tome ) da mi to slucajno nece vezati za rasipanje kole.

Jel ima tko iskustva s tim jamstvom,kome to nosim uopce ?
Slao sam email,oni kazu da Toshiba ima neku pickup opciju,dodju ti pred kucu,pokupe i odnesu i vrate kad poprave ?

santos 10.01.2013. 17:53

nece ti nista naplatit, a kolko znam i na bateriju imas garanciju pola godine, tak da si i to probaj rijesit... ne bi ti smio kapacitet pasti tako brzo...

posalji im hp expressom za 50tak kn, servis je u zagrebu.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:10.