Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > PC Ekspert > Novosti
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 08.10.2004., 11:55   #1
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
[H]ard|OCP se zamjerio Futuremarku

http://www.hardforum.com/showpost.ph...&postcount=545 aha su se ispričali ... mislim normalno da je 3D mark smeće čiste anorganske prirode, sintetika koja služi samo za "optimizaciju" drivera i prepucavanja susjeda čija je kartica brža i koliko ko ima "markova", a dok u stvarnosti kartice i po nekoliko 10-taka postotaka bolje u "martkiranju", realnom svijtu puše da glava boli ... mislim i sad će oni njima neš ić objašnjavat i tužiti ih i prijetiti im ... ma daj molim te ... proizvodiš niš, što služi ničem osim što fora izgleda i sada tvrdiš da je to mjerodavno za šta ... za sintetiku možda da, za stvarnost NE!

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote
Staro 08.10.2004., 17:48   #2
gpremec
matroxfanatic

gpremec's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Re: [H]ard|OCP se zamjerio Futuremarku

Citiraj:
Originally posted by Black Dragon
... mislim i sad će oni njima neš ić objašnjavat i tužiti ih i prijetiti im ... ma daj molim te ... proizvodiš niš, što služi ničem osim što fora izgleda i sada tvrdiš da je to mjerodavno za šta ...

Jako mi se svidja ovaj komentar.:clap:
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Staro 08.10.2004., 21:33   #3
dr.fiksi
doktor, trekkie, amd-ovac

dr.fiksi's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Da se razumijemo-FUTUREMARK se VEĆ ispričao!Loše je kad se udara usijane glave...

1.a64 3500+,abit av8,1.5gb corsair, leadtek geforce 6800 ultra,2x200gb seagate@raid 0,tagan 480w...
2.mobilac 2600+ na 2332mhz,epox 8rda3i,r9800pro,120gb,512ddr,ener 350w...
3.MSI centrino 1.5(dothan), ati9600,40gb...
-->HDD u externom kućištu USB 2.0+firewire-hitachi 200 giga

dr.fiksi je offline   Reply With Quote
Staro 08.10.2004., 22:09   #4
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Citiraj:
Originally posted by dr.fiksi
Da se razumijemo-FUTUREMARK se VEĆ ispričao!Loše je kad se udara usijane glave...
ma da !? da si pročitao samo prvu rečenicu sa vrha i kliknuo na link bi skužio da je to već poznato ili ja nisam skužio tvoj komentar, odnosno šta je pisac htio reći ... :confused:

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Staro 08.10.2004., 22:26   #5
dr.fiksi

dr.fiksi's Avatar

Citiraj:
ma da !? da si pročitao samo prvu rečenicu sa vrha i kliknuo na link bi skužio da je to već poznato ili ja nisam skužio tvoj komentar, odnosno šta je pisac htio reći ... :confused:
Ma ništa, znam-samo sam potvrdio već znano-kao da imaju neku izliku sada.To znači da je reakcija bila relativno brza, ali sve je to JAKO loše ispalo.Iako su se ispričali, nisu ovo trebali zakuhati uopće.I tako ne cijenim taj benchmark nešto.

1.a64 3500+,abit av8,1.5gb corsair, leadtek geforce 6800 ultra,2x200gb seagate@raid 0,tagan 480w...

Staro 08.10.2004., 22:36   #6
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

... ma mislim ne volim ja tu sintetiku baš, ima neke koja ti služi kao kakav takav okvir šta šta može, ali 3D Mark u zadnje vrijeme ne može čak niti to i onda se nađu biti uvrijeđeni kada im neko kaže da si slobodno uzmu program i zabiju tamo di sunce ne sja ... nemam RadeON 9250 u blizini ali mislim da on može pokrenuti 3DMark 2005 jer je kao DX9 ... a gle ja ne mogu niti sa jednim Quadrom pokrenuti 2005 jer kao dobijem neki DX9 error ... dakle 9250 je bolja od recimo Quadro4 ... ma da ako netko to tvrdi ja njemu kašetu 9250 on meni kašetu Quadra4 ...

Staro 08.10.2004., 22:44   #7
dr.fiksi

dr.fiksi's Avatar

Citiraj:
... ma mislim ne volim ja tu sintetiku baš, ima neke koja ti služi kao kakav takav okvir šta šta može, ali 3D Mark u zadnje vrijeme ne može čak niti to i onda se nađu biti uvrijeđeni kada im neko kaže da si slobodno uzmu program i zabiju tamo di sunce ne sja ... nemam RadeON 9250 u blizini ali mislim da on može pokrenuti 3DMark 2005 jer je kao DX9 ... a gle ja ne mogu niti sa jednim Quadrom pokrenuti 2005 jer kao dobijem neki DX9 error ... dakle 9250 je bolja od recimo Quadro4 ... ma da ako netko to tvrdi ja njemu kašetu 9250 on meni kašetu Quadra4 ...
Ma, znaš što...?Ionako je to samo još jedan beskonačan niz lovljenja vlastitog repa!Opet će biti mali milion poštimavanja i drugog.Isto kao i prije.Tako, može se to pokrenuti-a dal mi sudi o konačnim perf?Ne.Za to imam stvarne aplikacije.Kao i što bi svatko trebao.Što će mi 3dmark?Da vidim kako bi MOŽDA mogao ići novi doom, hl i sl?Pa nek rađe isprobaju te stvari odmah umjesto gubljenja vremena na ovo...Osim toga, u stvarnim aplikacijama je i proces puno više opterećen.Ovako sve pada u vodu.Mene zanimaju konačne perf.

Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno