PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Novosti (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=23)
-   -   [H]ard|OCP se zamjerio Futuremarku (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=13267)

Black Dragon 08.10.2004. 11:55

[H]ard|OCP se zamjerio Futuremarku

http://www.hardforum.com/showpost.ph...&postcount=545 aha su se ispričali ... mislim normalno da je 3D mark smeće čiste anorganske prirode, sintetika koja služi samo za "optimizaciju" drivera i prepucavanja susjeda čija je kartica brža i koliko ko ima "markova", a dok u stvarnosti kartice i po nekoliko 10-taka postotaka bolje u "martkiranju", realnom svijtu puše da glava boli ... mislim i sad će oni njima neš ić objašnjavat i tužiti ih i prijetiti im ... ma daj molim te ... proizvodiš niš, što služi ničem osim što fora izgleda i sada tvrdiš da je to mjerodavno za šta ... za sintetiku možda da, za stvarnost NE!

gpremec 08.10.2004. 17:48

Re: [H]ard|OCP se zamjerio Futuremarku

Citiraj:

Originally posted by Black Dragon
... mislim i sad će oni njima neš ić objašnjavat i tužiti ih i prijetiti im ... ma daj molim te ... proizvodiš niš, što služi ničem osim što fora izgleda i sada tvrdiš da je to mjerodavno za šta ...
:D
Jako mi se svidja ovaj komentar.:clap:

dr.fiksi 08.10.2004. 21:33

Da se razumijemo-FUTUREMARK se VEĆ ispričao!Loše je kad se udara usijane glave...

Black Dragon 08.10.2004. 22:09

Citiraj:

Originally posted by dr.fiksi
Da se razumijemo-FUTUREMARK se VEĆ ispričao!Loše je kad se udara usijane glave...
:D ma da !? :D da si pročitao samo prvu rečenicu sa vrha i kliknuo na link bi skužio da je to već poznato :D ili ja nisam skužio tvoj komentar, odnosno šta je pisac htio reći ... :confused:

dr.fiksi 08.10.2004. 22:26

Citiraj:

:D ma da !? :D da si pročitao samo prvu rečenicu sa vrha i kliknuo na link bi skužio da je to već poznato :D ili ja nisam skužio tvoj komentar, odnosno šta je pisac htio reći ... :confused:
Ma ništa, znam-samo sam potvrdio već znano-kao da imaju neku izliku sada.To znači da je reakcija bila relativno brza, ali sve je to JAKO loše ispalo.Iako su se ispričali, nisu ovo trebali zakuhati uopće.I tako ne cijenim taj benchmark nešto.

Black Dragon 08.10.2004. 22:36

... ma mislim ne volim ja tu sintetiku baš, ima neke koja ti služi kao kakav takav okvir šta šta može, ali 3D Mark u zadnje vrijeme ne može čak niti to i onda se nađu biti uvrijeđeni kada im neko kaže da si slobodno uzmu program i zabiju tamo di sunce ne sja ... nemam RadeON 9250 u blizini ali mislim da on može pokrenuti 3DMark 2005 jer je kao DX9 ... a gle ja ne mogu niti sa jednim Quadrom pokrenuti 2005 jer kao dobijem neki DX9 error ... dakle 9250 je bolja od recimo Quadro4 ... ma da :D :D :D ako netko to tvrdi ja njemu kašetu 9250 on meni kašetu Quadra4 ...

dr.fiksi 08.10.2004. 22:44

Citiraj:

... ma mislim ne volim ja tu sintetiku baš, ima neke koja ti služi kao kakav takav okvir šta šta može, ali 3D Mark u zadnje vrijeme ne može čak niti to i onda se nađu biti uvrijeđeni kada im neko kaže da si slobodno uzmu program i zabiju tamo di sunce ne sja ... nemam RadeON 9250 u blizini ali mislim da on može pokrenuti 3DMark 2005 jer je kao DX9 ... a gle ja ne mogu niti sa jednim Quadrom pokrenuti 2005 jer kao dobijem neki DX9 error ... dakle 9250 je bolja od recimo Quadro4 ... ma da :D :D :D ako netko to tvrdi ja njemu kašetu 9250 on meni kašetu Quadra4 ...
Ma, znaš što...?Ionako je to samo još jedan beskonačan niz lovljenja vlastitog repa!Opet će biti mali milion poštimavanja i drugog.Isto kao i prije.Tako, može se to pokrenuti-a dal mi sudi o konačnim perf?Ne.Za to imam stvarne aplikacije.Kao i što bi svatko trebao.Što će mi 3dmark?Da vidim kako bi MOŽDA mogao ići novi doom, hl i sl?Pa nek rađe isprobaju te stvari odmah umjesto gubljenja vremena na ovo...Osim toga, u stvarnim aplikacijama je i proces puno više opterećen.Ovako sve pada u vodu.Mene zanimaju konačne perf.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:48.