|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Dobra stara VIA
Budući da sam se bio gadno pokočio i bilo mi je dosadno jer sam moral više-manje mirovati, dovukao sam doma jednu KT600, posudio od Mitzeka 1800+, i idam ja baš vidjet kaj vi bando Nvidiaška non-stop dripate nekog boga protiv dobre stare VIA platforme ![]() Mislim-čisto da usporedim sa NFII. Montirao ploču, stavio proc, pokopčao sve i da vidimo prvo sa mobilcem...prepoznala ga iz prve:confused: , nemreš vjerovati...ali kretenski AMI BIOS ne dopušta mjenjanje množitelja na mobilnom...ha-ha. A ništa, stavio ja Mitzekov proc(SVIM ostalim procovima mjenja množitelj tak jasno) i na posao da vidimo koliko beba ide. 220 FSB-a ![]() ![]() ![]() Jojjjjjj kad se samo sjetim nekih forumaša sa Abiticama/Epoxicama itd, kak su samo jambrali-te nemogu na 220 jer ih napajanje zajebava, memorija je loša...ploča zeza... A smrad od KT600 iz prve ![]() Mislim-morao sam obraniti čast nas par VIA-ša, kad nas već podjebavate da imamo šrot ploče... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
hahah ![]() Pa toliko ide i ova moja ploca i proc ![]() edit: jel KT600 ima AGP/PCI lock?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Ali ploča ima par dobrih fora koje su me iznenadile. Chipset-do 1.8v (da je bar malo više) CPU do 2.3v ![]() AGP do 2.1v:confused: Napon memorije do 3.3v ![]() ![]() ![]() I izvrsno je rješen položaj konektora za napajanje ploče-u gornjem desnom kutu, ni ne vidi se i ne smeta za protok zraka. Sve u svemu-ploča je čist ok ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Tvoja ljubav prema VIA-i je još perverznija od moje mržnje prema Taganu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Headbangig Grunf!
|
Kaj sad buš u scakom drugom postu preporučivao Maxpower?
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() Samo ne stane... ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Osim kaj cvrčiiiiiiiiii..... ![]() Ja sam i sa Antecom i sa Taganom vozio mobilca na 2700. Istinabog-na VIA ploči ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() bdw-sa boljom memorijom išla bi i više od 220... Bilo kako bilo-poigrao se jesam...za koji dan ide dobra stara DFI natrag u svoju kućicu ![]() Šteta kaj ploča nema rupe oko socketa, sa 2.3v za proc i dobrim hlađenjem bi se to dalo fino našpranjiti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Very nice Go via Go ![]() ali opet nece meni nitko nforce dirati ![]()
![]() |
#15 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() A kako bi ti drukčije dobio na KT400 nego onak kak sam ja radio??? Osim toga ako se dobro sjećam-bilo je 180 FSB-a, i u kompi sa 2700 ta je za KT400 izvrstan rezultat. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Možemo se dogovoriti za ponedeljak-utorak, 500 krznatih ti na stol, 500 ja pa si pogledaj. Kad me već optužuješ da-lažem. Dakle-govorimo o ovoj MSI Delti i onih 9x220 koje sam poslikao. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
Ljubbomoran zakej menije stabilno na 223 a sd bu bilo i više
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Budući da nema PCI/AGP locka. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Koji cpu, koja ploča???
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Za razliku od nekih, koristio je search opciju za postavljanje pitanja. Što je tu pogriješio ? Nije napisao niti "he, he" niti neki drugi spam protiv kojega se i bunimo kada se dižu stare teme. Kada postavi pitanje di spada, kao što vidiš - problema nema! Kontroliraj se malo. Što se matične tiče, skinuo manual i bojim se da nema mogućnosti podizanja voltaži iz BIOS-a. Čak i tamo u djelu "Frequency/Voltage Control" nema te opcije (a tu bi recimo trebala biti). Čini mi se da si osuđen na dizanje FSB-a dokle ide na defolt naponu. Nisam siguran dal postoji koji program za soc. A, a da diže napon iz Windowsa. A koliko čitam googlajući o tvojoj ploči, onda zaista nema ništa od toga (čak ni za mjenjanje multy-ja). Jedino Vcore hard mod čini se meni, barem na ovoj ploči. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Moderator
|
Prodaj tu ploču, dodaj 50kn i kupi neku sa NF2 Ultra chipsetom, ako ti se baš OC-a. Mada, ja bih prvo kod nekoga tko ima takvu ploču išao vidjeti do kuda ide proc i sa kojim naponom i vidjeti dal se isplati. To je moje mišljenje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Moderator
|
Naravno, probaj dići FSB do koliko ide. Samo, i to je pitanje koliko je sigurno pošto gore vidim da nema AGP/PCI lock, a ako podižeš FSB mogla bi ti AGP kartica stradat ili PCI kartice koje su ti uštekane. Ali ako se dobro sjećam, na nekim frekvencijama FSB-a AGP i PCI frekvencije se vrate na svoje normalne vrijednosti. Znači ono, ako imaš proc koji radi na 166Mhz FSB-a, i tu su vrijednosti AGP-a i PCI slota 66 odnosno 33Mhz, onda bi i na 200Mhz FSB-a trebale biti takve. Ali, pošto pak ne možeš niti množitelj procesoru sniziti, sumnjam da bi se proc boot-ao na 200Mhz FSB-a. Nadam se da nisam fulao kada sam rekao da taj tvoj radi na 166Mhz FSB-a, znam da ih je bilo svakavih ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|