|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
Web Kamera Drajver Problem
Pozdrav! Molio bih ako mi netko može pomoći! Kupioo sam web kameru Trust WB-1400T. Imam problem sa instalacijom drajvera.Kada pokrenem instalaciju sve počne u redu i pred sam kraj instalacije kada bi se trebao završiti instalaciju onsa se zamrzne i jedino ju mogu prekinuti preko Task menagera,ali onda naravno instalacija nije dovršena i ne mogu koristati kameru!Skinuo sam sa net-a drajver i dešava mi se isto kao i sa ovim sa cd-a. Ako netko zna riješenje za ovaj problem molio bih da mi pomogne jer prijatelj koji je kupio istu kameru ko i ja instalirao je drajver bez problema,a meni se ovo sranje dešava na kompjuteru doma i na laptopu. ![]() ![]() ![]() Hvala!!! ![]() Isti problem opet ali ovaj put na laptopu sa genius eye 110 kamerom.instalacija drivera ne završi do kraja nego se zamrzne i ne mogu koristiti kameru nego ju i dalje prepoznaje kao cif single chip.da li je možda problem što na laptopu nemam service pack 3. molim pomoć. Zadnje izmijenjeno od: trucker TGA. 05.02.2009. u 16:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
Pa,kaj niko ne zna mi pomoći da riješim ovaj problemčić??????????? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|