|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
![]() evo ljudi kupio sam u vemilu hd3870 i slozio... upalio sam komp i pise xp... ja sam imao vistu... sad el netko zna kako srušit xp i dić vistu?????
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Što ti briješ?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
http://www.windowsvista.windowsreins...tallnewhdd.htm Uživaj... I koristi google. Ima puno ljudi kojima je grafička kartica promijenila operativni sustav. ![]() :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
inače vista podržava dx10 a xp ne... a hd3870 je dx10.1... ovako ja sam imao vistu na hardu, al sam ugrađivao matičnu, grafičku, ram i monitor.. ja sad imam samo xp a vista je nestala... valjda zbog nove matične su mijenjali windowse... evo imam ovu matičnu: MB Gigabyte MA790X-DS4, sAM2, AMD 790X, 2x PCIE x16 CrossFire, SATA, FW, GLAN.... neznam zašto su morali windowse mijenjat...
One and one make two, two and one make 3 Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 02.02.2008. u 23:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
I'm nightrider
Datum registracije: Mar 2005
|
ev imaš link majstore... sam malo...ti si odfurao da ti "majstori" stave to sve sami pa su ti nakeljili xp... pa jel to bilo tolko teško napisat...mislim ono... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
a j****a... nije mi se dalo pisat... ali mislim da je preporučeno da imam vistu... i nema šanse da ostavim xp!!!! thanks mates for help!!!! btw. sta znaci onaj boot koji se stalno spominje... ja prvi put nesto tako radim a u bugovima nema tako nesto tak da moze pomoc???
One and one make two, two and one make 3 Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 02.02.2008. u 23:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
I'm nightrider
|
idući put se nama neće dat pisat da ti objasnimo... kakav lik... uostalom...koju će teb vražju mater vista...neš ti osjetit razliku budući da ni os ne znaš sam instalirat a kamoli još iskoristit vistine prednosti... ajd ajd...nemoj gnjavit i sekirat... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Kako srušiti XPe i dić Vistu? Vrlo jednostavno - odeš kod tih istih "majstora" koji su ti to instalirali i objasniš im da ti nisi tražio da ti mjenjaju OS i da oćeš da računalo bude opremljeno Vistom koji su platio i to o njihoovom trošku (radnog vremena) po mogućnosti odma... O pardon, pa ti nisi platio Vistu? E onda na svoju odgovornost sam rješi problem (odeš u dućan) kupiš DVD Viste Home Premium recimo (možeš i Ultimate ali IMHO nema smisla ddodatna lova) i onda ljepo staviš boot DVD u čitač, bootaš s njega i sljediš upute... Nemože bit jednostavnije... E da i promjeni si te majstore koji su ti ugradili karticu, mislim ako ekipa samovoljno mjenja OS definitivno IMHO nemaš kaj njima nositi na servis bilo kakvu opremu...
-- Have a nice day... Zadnje izmijenjeno od: yedwy. 02.02.2008. u 12:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Registered User
|
toliko o ljubaznosti... trebo bi imat razumijevanja za one koji prvi put to rade a da im nigdje ne pise lijepo... EDIT: evo još jedan vražiji razlog zašto moram imat vistu: driveri za zvuk od matične su kompatibilni samo za vistu...
One and one make two, two and one make 3 Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 02.02.2008. u 23:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
I'm nightrider
|
pa ice demon ti je fino stavio link di ti sve fino piše...al ne...teb je ljeno kliknit... ev ja ću dat par naputaka: ak imaš više particija...onda je c: ta na koju ćeš instalirat vistu... fino sve što ti treba iskopiraj na d: to je prvo što ti treba.... onda resetiraj računalo i uđi u bios i namjesti da ti starta ( boot je inače samo engleski naziv za proceduru sekvencijalnog pokretanja računala ) tj boota sa dvd/cd roma... izađi i snimi... resetirat će se, tutni visu u pogon, kad pita da stisneš bilo šta ak ćeš bootat s dvd-a, ti stisni bilo šta... i to je to...samo slijedi upute sa ekrana ( ak te zanima kak će to izgledat, pogledaj onaj link koji sam gore spomenuo ) stvarno više ne znam šta da ti objasnim... mali savjet: nemoj bit wussy neg već jednom tutni taj dvd i probaj sam neš napravit...nij to špansko selo, to su vindozeri hebote, pa i prosječni amer to zna instalirat... ajd ajd, have no feer, nemoš niš zahebat... ![]() Zadnje izmijenjeno od: darQ. 02.02.2008. u 13:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Editiraj si onaj cijeli red gdje si pisao velikim slovima, admini su posebno alergicni na te rijeci.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
3 godine na forumu i još nije naučio, ccc... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Pogjedaj >>ovde<< imaš dosta tipova kako to napravit, ako ti nije nešto jasno kontaktiraj me na PM ili MSN pa ću rado pomoći. Ovde dosta strvinara čeka da nekoga stave na M&D, imaju nekad dosta dobre razloga a nekad i ne, pa stoga se slobodno javi! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
'bilo šta' bi mozda mogao izazvati nedoumicu, bolje tipka 'Space' ili 'enter' ![]() se netko sjeca Homera Simpsona i press any key... a on: hmmm.where is 'ANY KEY'??? e pa ovo je pravi poziv, za amere ce morati pisati press SPACE key, jer njih ovo buni previše http://www.youtube.com/watch?v=1ZRYAUfGtqs
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|