|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Nvidija GeForce 6800 Ultra
Bogami ova jede radeonke za doručak http://www.hardwareanalysis.com/content/article/1708/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
jede ona i struju ![]() ma gfrafulja je MRAK,ali kad to dođe kod nas koštat će 5000KN |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Ja ću se najvjerovatnije zadovoljiti nekom "mainstream" inačicom, pošto ovu moj GF 3jku već dobrano zagrizao zub vremena...
![]() |
#5 |
Premium
|
evo vako...ge force 6800 ultra>499$...geforce 6800>299$ ALI...treba minimalno 480w psu,pa na te cijene dodajte još kojih 800kn ![]()
![]() |
#6 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
: lol2 : pa dečki ovako se još dugo nisam nasmijao...kaj neznate pravilo hrvatskih pc-shopova da kad stigne nova serija grafulja ona nejde ispod 4000KN...jer onda bi morali spustiti 9800xt i 5950ultra na oko 2000KN. da će vani ić po 500$ to da ,ali kod nas nebu išla ispod 4000KN voljan sam se kladit!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Head Of The Radio
Datum registracije: May 2003
|
Dajte ljudi pogledajte ovu ASUSicu pa tko ne bi izdvojio za nju 4k krznatih just say Restepka!!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
: goood : mama kupi mi grafuljuuuu, napaaajanjeeee i novuuu kantuuu, sve za novi FarCry... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#14 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Ziher. Ne bih ni za ATI-cu, a kamoli za NDiviu ![]() če-tri-so-ma krznatih...ejjj... Za te novce kupiš 9800 PRO,novu ploču, proc i memoriju. I još ti ostane za koju ![]() ![]() ![]() A za ovo još moraš pljunut i za novo napajanje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
doktor, trekkie, amd-ovac
|
Bas me zanima koliko ce kostati... nekih 4.5-5k kn ako ne i vise ovdje... Mozda nabavim. Ste vidjeli? U nekim testovima sisa 9800xt za 120%!cini se da se nvidia vraca gdje joj je mjesto-na tron.Sumnjam da Ati vec ima spreman tako snazan protu-udar...ali borba je pozeljna-ako nista drugo-zbog cijena... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
|
Suska se retail 500$. naime-sumnjam da ce netko tko ima celeron, ili duron ici dati 5000 ili vise tisuca kn za grafulju, a da nece imati love za napajanje... tako i ja razmisljam, za svoj novi komp... ->ono sto mi fali je 939 pinski FX(zato cekam i cekam...) a ovo ostalo je vec tu(naravno, i ploca za njega). A sto se tice diskova-jedno golemo raid sata polje->oko 500GB. ukratko, ako imam pare-ne stedim ni na cemu.Mislim da je trenutno ati porazen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
|
Mozda.Ali u bilo kojem testu, 120% je hardly zaostatak... ako je true, naravno.Nvidia radi bolje drivere od ati-ja, i to je neminovna cinjenica...ja se uvelike korisrim linuxom, njihovi driveri rock-aju, cini mi se da atijevi ne mogu ni vrtiti ut2003 tamo, jer im nesto fali...To nije najbolje sto nvidia moze dati, jer nikad nitko ne daje najbolje...dovoljno da samelju protivnika u tom trenu |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Premium
|
Citiraj:
nema igre koja ne ide na max detalje sa 9800XT. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
|
Ne znam što ti se ne sviđa-jedino što bi se meni moglo ne sviđati je kad ne bih imao pare da ju kupim(imam trenutno)->ovo ostalo izgleda vrlo impresivno...ja sam nvidi-jevac, ali nikad nisam kupovao grafičku isključivo zato štro je neka marka, nego sam odvagao mogućnosti, cijenu i ostale faktore, tako sam se odlučio.Posjedovao sam s3, nvidiu, ati, matrox... sve u svoje vrijeme-hoću reći-otkako je izišao 9800pro, nvidia se dugo nije mogla ničime boriti->ati je bio bolji u svim aspektima, a i u cijeni->sada možda ati padne na tu poziciju...Nvidia ima silne rezerve keša, odlične inžinjere, programere...ne očekujte da će se tako lako predati.A softverski dio je uvijek nvidija rješavali bolje od svih, da, ati se popravio...ali nije to još to.Ukratko-čekam odgovor ati-ja, ali nisam siguran da će sasjeć ovo odmah. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Premium
|
Citiraj:
lkad sam rekao da mi se ne sviđa nisam mislio na perfomanse i cijenu nego 480W!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
|
Kriva ti je to jednadžba... struja=brzina gledaj, ako sam lud da dam 5000kn za grafičku, što neću dat 1000kn za napajanje?i tako me cijeli komp neće koštati puno manje od nekih 20 000kn.i bez nvidije, uzeo bi minimalno 500w, zbog prockasa, rama, diskova...tako da mi napajanje nije nikakv problem.Govorim o stolnom računalu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
|
Slušaj-ja to gledam ovako-trebam najbržu grafulju što mogu dobiti, a to ATI nije, bar ne više...sorry što vam toliko smetaju ti strujni zahtjevi?Ako netko vrti FX ili nešto tako-kažem vam, već ima takvo napajanje... jedino bi mogla smetati buka, ali to se riješi vodenim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
Buka na novoj geforsici ne bi trebala nikog zabrinjavat....svi kažu da je kuler lagan, lijep i dakako tih. E sad Citiraj:
![]() To ti je ono, rugala se sova sjenici. Neznam zašto nekoga uopće zabrnjava to, meni je važno da je grafa brza stabilna, i tiha dakako. A dali viri jedna ili dvije žice iz nje, apsolutno mi je svejedno.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|