|
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
ajd probaj pa ti nama reci, imas mali milijun tema o clockanju grafi ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Znam da ima,zanima me samo dal se isplati ovakvo nesto clockat ,mislim ako nemogu dobit 10% bolje performanse,onda se ne isplati,znam da se 6600 gt pakleno clockat,pa me zanima izricito ovaj model
![]() |
#4 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
E aj malo koristi search/google. ovakvih tema je miljardu i onak ono postaju debilne. Ajde novi si pa te necu odma napast, al fakat pazi da ne zavrsis na m&d jer ti je to stigma za cijelo vrijeme tu na forumu, a i zna pocet patit seksulni zivot, pa ono... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
m&d??? PS.Dont worry,nece moja cura dopustiti da mi sex.zivot pati ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
aka: N.W.S.K. b_buha
Datum registracije: Jan 2006
|
pa sta je toliki problem staviti riva tuner i probati dal se isplati? razlike u igrama neces osijetiti to je sigurno, jedino u cmarkovima..
![]() |
#8 |
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
A sto bi to bile obicne dnevne racunalne funckije? ![]() Ako mislis na gledanje zahtjevnijeg videa, odgovor je - ne, nece se nista promijeniti clockanjem graficke... Glede igara, ako uspijes dignuti 10ak% jezgru i ram, dobiti ces odredeno poboljsanje u nekim igrama gdje dobra stara ultra jos moze gurati ![]() Ali iskreno ti nebi preporucio overclock na doticnoj, jer je sam cip vec nafrljen i vise nego sto bi trebao biti, a i proizvodni proces nije bas bajan tako da se doticna kuha. Neki primjerci mogu povuci i preko 450MHz (default 400) ali imaju i tendenciju krepavanja u kratkom roku. Vjeruj ti meni - ostavi se corava posla ![]()
![]() |
#9 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Eto ja sam imao 6800GT (ista kartica kao i Ultra samo sto fabricki dolazi sa nesto nizim taktovima). Kao prvo ta kartica je naclockana do maximuma (sama od sebe, fabricki), tako da neces uspjeti izvuci puno dodathin MHza. Ako se ja dobro sjecam def za Ultru je 400/1100 sto je svaka GT mogla postici, ali preko toga tesko. Za GPU bi ti maximum mohgao biti negdje oko 450 +-15MHz, a za memoriju 1300 +-30MHz, mada se ponekada znao zalomiti i neki bolestan primjerak koji je isao i preko toga. Sa OCom ces samo dobiti vece grijanje, ionako usijane kartice, a samim tim i vecu sasnu za crkavanje kartice (na mojoj je odapela memorija). Dobici u igrama i niu nesto posebno, nisu isplativi, jer ulazes zivot kartice za 2-5 FPS u prosjeku.
![]() |
#10 |
|
nije 6800gt ista, imaju drukciji napon jezgre ako se dobro sjecam 1.3LE, 1.4GT a ultra 1.5v
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
LE - 1.1v, STD - 1.2v, GT - 1.3v, Ultra - 1.4v. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#15 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
ma to da ju je zgazilo vrijeme je previse okrutna tvrdnja. ja sam do nedavno imao 6800gt i vrtila je na 1680x1050 cod4, naravno sve na minimumu. za karticu koju dobijes za 250kuna nije lose..
![]() |
#17 |
Cars & Tunning
Datum registracije: Jul 2007
|
![]() |
#19 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Da na to sam zaboravio. Ja sam svoju Volmodao na 1.5 ako se ne varam, bilo je prba i sa visim naponom, ali samo za probu. Radila mi je na 1.5 dok nije crkla. Isti broj pipa kao i Ultra, ali i OCanjem samo povecava ionako viskoke temperature (jedino ako nema VF700/900, S1/2 (koji vec moze stati na nju) ili nesto slicno).
![]() |
#20 | |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|