|
![]() |
#1 |
doktor, trekkie, amd-ovac
Datum registracije: Sep 2003
|
NV 40-kada i koliko?
kada izlazi?Kada ce se moci kupiti?Zna li itko kakve performanse se mogu ocekivati od toga?A tek cijena...? Mislim si-ma uzmem r9800xt, pa gotovo-i tako je to sve ulavnom preko 4000kn.A ova ce vjerojatno bitinekih 6000kn u startu... zna li tko kako bi se usporedjivala s sadasnjom generacijom?Jer mi je glupo kupiti, pa za tjedan dana vec imam staru gen... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
pricekaj 14.4. 15h pa ces sve znati... tad je launch.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
|
great, znaci jos pridrzati pare malo u dzepu... Znas li mozda Ozrene kada ide konkurentska ATI kartica? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Nisu mi tocno rekli, ali po svemu sudeci R420 izlazi krajem mjeseca. Za R423 pojma nemam.
![]() |
#6 |
|
Zna li itko da li ce biti ikakve relane razlike između AGP kartica i ovih s novim pci sučeljem?Znam da bi teoretski prijenos podataka trebao biti veći...ali, hoće li to u praksi išta značiti kako valjda ni agp 8x nije došao do kraja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ex-Gastarbajter
|
agp nije došao do kraja, ali pci-x će poboljšati dovod struje do kartice, bit će više mjesta na PCB-u za razne dodatke... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Ne misliš li da je malo previše dati 5000 kn za grafičku. Za duplo manje dobiješ dobru grafičku koja će te sasvim dobro služiti. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|