|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
problem sa COD2 i COD4
pozdrav svima, trebam pomoc, instalirao sam cod2 i cod4 , sve je u redu bilo, ali u obje igrice nakon nekih pola sata igranja, mi se zaledi slika, i zacrni ekran, te ga moram restartati, ne znam stvarno u cemu je problem, molio bih vas za pomoc, jer mi se jakoo igra, hvala vam unaprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
koja konfiguracija, koji os koristis?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
fortroncek ![]() imas problema u samo te dvije igre ili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Napiši koje računalo imaš! Napravi reintal wina! Istestiraj memoriju! Istestiraj cijeli sistem! Čemu služi MOJ KOMP na forumu?!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
|
probaj sa svezijim drajverima. trebalo bi da radi mada bi bilo dobro jos 1gb rama za cod4. jel ti prijavljuje kakve greske ili sto?
![]() |
#13 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
bas sam prije par dana instaliro driver sa ati.amd.com, al isto mi se dogada i sa cod2 koji mi je prije dobro radio, al onda mi se pokvario komp, i zrbrisalo mi se sve, pa sam opet instalo u isto vrijeme cod 2 i 4, i jednostavno mi se nakon nekih pola sata slika zamrzne i zacrni ekran, i onda ga moram restartati.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Banned
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
izgleda da za svaku noviju igru danas treba dual layer dvd COD4 je preko 6 giga ut3,witcher, gears of war, crysis takodje DiRT je 7.3GB jedine 2 igre koje imam a da su manje od 4gb su fifa 08 i pes 2008 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
A da se grafička možda ne pregrijava? Kolika joj je temperatura nakon što se igre skrše? Ako grafička nema temperaturni senzor, stavi prst na hladnjak od grafičke.
![]() |
#18 |
Premium
|
pa lepo ti pise grafika - drajveri. proveri i temp. reinstaliraj drajvere i probaj klot da instaliras bez cc i ostalih s----a. nekad i to oce da pravi problem
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
![]() ja isto imam problem sa cod 2 ali multiplayer instalirao sam si cod 2 i xfire i sad sam ja sve napravio sta treba i ja odem na xfire odaberem server i stisnem da igram pojavi se ona slika sa vojnikom gdje pise call of duty 2 i ni mrdnit dalje aj pomagajte nisam igro cod 2 vec bar 8 mj a igru obozavam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Hmmm, a patch 1.3 je gore ili?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
lol da je osla niti bi on igrao prvo pola sata niti se s nama raspravljao s kompa koji radi. nesto joj smeta, vjerovatno temperatura. problem je sto je covjek noob i ne zna razliku izmedju tople graficke i vrele graficke. mozda mu ni vent ne radi ![]() moja preporuka da ju za pocetak izvadi, ocisti prasinu, provjeri da li vent na njoj uopce radi i da nam konacno kaze da li ako drzi prst vise od 10 sekundi na hladnjaku ima jos koze na njemu ili treba transplataciju. edit: tek sad vidim da je thread dignut iz mrtvih....do sada je vjerovatno shvatio sto mu je riknulo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
http://img478.imageshack.us/my.php?image=input2zn.jpg |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
|
e thunder hvala ti legenda si upalilo je tnx ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
ovako, imam pitanje, i molbu takodjer, da mi netko na mail posalje svoj cod4 cfg mp jer nemogu ukljucit punkbuster, nikako, ili da mi objasni kako da u cfg fileu stavim na YES a ne da mi je na NO. molim da mi se javite na privatu poruku, sto hitinije, hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Premium
|
eh da ja sam sad presao sa cod2 na cod4 i opet problemi nesta me pb zeza neznam sta je ja sam mu napravio i update i briso cijelu igru i instalirao ponovno i opet me zeza znaci ja udjem u igru on mi otvori server i sve to i sad ja odaberem oruzje i udem u igru i strasno mi zapinje i onda se slika zaledi malo pocrni i izbaci error evo i screenshoota: http://img413.imageshack.us/my.php?i...5213742xl1.png |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
[ZA DOM]Rino
Datum registracije: Mar 2007
|
Da li gasis procese u Task Manageru nakon pokretanja igre...nemoj gasiti PnkBstrA i B...ako ti se uopce pokrecu... Mogao bi probati i manualni update PB-a...CLICK HERE
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|