![]() |
problem sa COD2 i COD4
pozdrav svima, trebam pomoc, instalirao sam cod2 i cod4 , sve je u redu bilo, ali u obje igrice nakon nekih pola sata igranja, mi se zaledi slika, i zacrni ekran, te ga moram restartati, ne znam stvarno u cemu je problem, molio bih vas za pomoc, jer mi se jakoo igra, hvala vam unaprijed
|
koja konfiguracija, koji os koristis?
|
Koje napajanje? Napisi cijelu konfu.
|
AMD Athlon(tm)64 procesor 3000+, 1.81 GHZ, 1 GB ram, windows XP, i graficka mi je radeon X 800, evo to je sve kaj sam uspio nac, a ne znam kak se provjeri napajanje...
|
Otvoris kuciste i vidis metalnu kutiju iz koje vire žice. E to ti je napajanje. Ako imas digitalac, poslikaj naljepnicu na napajanju, ako ne prepiši cijelo ime i koliko daje ampera na +12V.
|
sry na OT.zanima me jel istina da cod4 i crysis oboje imaju 6+ GB instalacija?po tome bi da sprzim image trebo dl dvd?
|
model:ATX- 350 PNF
AC INPUT:220-240V-,4A,50Hz DC OUTPUT:350W |
fortroncek :D
imas problema u samo te dvije igre ili? |
da, sta fortroncek?
jel zna onda ko mozda u cemu je problem? |
Napiši koje računalo imaš!
Napravi reintal wina! Istestiraj memoriju! Istestiraj cijeli sistem! Čemu služi MOJ KOMP na forumu?! |
ja sam napravio sve sta znam, napiso komponente, jel itko ima ikakvu ideju sto bi moga biti razlog?
|
probaj sa svezijim drajverima. trebalo bi da radi mada bi bilo dobro jos 1gb rama za cod4. jel ti prijavljuje kakve greske ili sto?
|
bas sam prije par dana instaliro driver sa ati.amd.com, al isto mi se dogada i sa cod2 koji mi je prije dobro radio, al onda mi se pokvario komp, i zrbrisalo mi se sve, pa sam opet instalo u isto vrijeme cod 2 i 4, i jednostavno mi se nakon nekih pola sata slika zamrzne i zacrni ekran, i onda ga moram restartati....
|
Citiraj:
izgleda da za svaku noviju igru danas treba dual layer dvd COD4 je preko 6 giga ut3,witcher, gears of war, crysis takodje DiRT je 7.3GB jedine 2 igre koje imam a da su manje od 4gb su fifa 08 i pes 2008 |
http://img185.imageshack.us/img185/4236/67056081th2.png
evo ,ovo mi je danas izbacilo kada sam igrao cod2 prek neta... jel zna ko kaje to? |
A da se grafička možda ne pregrijava? Kolika joj je temperatura nakon što se igre skrše? Ako grafička nema temperaturni senzor, stavi prst na hladnjak od grafičke.
|
i kak cu znat da se pregrijala? kada je stalno vruca....
|
pa lepo ti pise grafika - drajveri. proveri i temp. reinstaliraj drajvere i probaj klot da instaliras bez cc i ostalih s----a. nekad i to oce da pravi problem
|
sta je klot? i sta je cc?
|
evo, ja sam sve reinstaliro, i opet mi se isto dogada, a jucer mi se to isto dogodilo i na pes 2008, tako da ne znam sada kaj da radim... mozda se graficka pokvarila...????????
|
ja isto imam problem sa cod 2 ali multiplayer
instalirao sam si cod 2 i xfire i sad sam ja sve napravio sta treba i ja odem na xfire odaberem server i stisnem da igram pojavi se ona slika sa vojnikom gdje pise call of duty 2 i ni mrdnit dalje aj pomagajte nisam igro cod 2 vec bar 8 mj a igru obozavam:wtf2: |
Hmmm, a patch 1.3 je gore ili?
|
Ma baca mu VPU recovery tako da nema sanse da se ista popravi, grafa je osla.
|
Citiraj:
al nevjerujem daj je grafa jer sve dobro radi na kompu |
Citiraj:
da je osla niti bi on igrao prvo pola sata niti se s nama raspravljao s kompa koji radi. nesto joj smeta, vjerovatno temperatura. problem je sto je covjek noob i ne zna razliku izmedju tople graficke i vrele graficke. mozda mu ni vent ne radi :) moja preporuka da ju za pocetak izvadi, ocisti prasinu, provjeri da li vent na njoj uopce radi i da nam konacno kaze da li ako drzi prst vise od 10 sekundi na hladnjaku ima jos koze na njemu ili treba transplataciju. edit: tek sad vidim da je thread dignut iz mrtvih....do sada je vjerovatno shvatio sto mu je riknulo :) |
Citiraj:
http://img478.imageshack.us/my.php?image=input2zn.jpg |
e thunder hvala ti
legenda si upalilo je tnx :respekt::respekt::respekt::respekt::respekt::respekt::respekt::respekt::fala::fala::fala::fala::fala::fala::fala::fala::fala: |
ovako, imam pitanje, i molbu takodjer, da mi netko na mail posalje svoj cod4 cfg mp jer nemogu ukljucit punkbuster, nikako, ili da mi objasni kako da u cfg fileu stavim na YES a ne da mi je na NO.
molim da mi se javite na privatu poruku, sto hitinije, hvala. |
eh da ja sam sad presao sa cod2 na cod4 i opet problemi
nesta me pb zeza neznam sta je ja sam mu napravio i update i briso cijelu igru i instalirao ponovno i opet me zeza znaci ja udjem u igru on mi otvori server i sve to i sad ja odaberem oruzje i udem u igru i strasno mi zapinje i onda se slika zaledi malo pocrni i izbaci error evo i screenshoota: http://img413.imageshack.us/my.php?i...5213742xl1.png |
Da li gasis procese u Task Manageru nakon pokretanja igre...nemoj gasiti PnkBstrA i B...ako ti se uopce pokrecu...
Mogao bi probati i manualni update PB-a...CLICK HERE |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:03. |