|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
X-Fi - koji kupiti?
Evo, gledam već 5 dana koji X-fi da kupim? - Pa bih molio savjete, iskustva, saznanja da podijelite samnom... Troumim se između: 1. X-Fi Elite Pro 2. X-Fi Xtreme Gamer Fatal1ty Pro 3. X-Fi Music (cijene na linkovima zanemarite, imam svoje cijene koje su dosta niže od navedenih) Pare mi nisu problem, a razišljam ovako: - Šta piknut na Z-5500, znam u kraju krajeva, što god da uzmem neću pogriješiti. - Elite, khm, dobro zvuči ![]() - Također, što se tiče Elite, zanima me kako se ona spaja s zvučnom i dali je možda moguć Remote aplikacija? Tipa BSPlayer, PowerDVD, itd? Jer ako je, uzimam Elite bez dvojbe. ![]() - Fatal1ty je nekako mi se čini isti šit ko i Elite, samo nema I/O konzolu. - Music me najviše buni u cijeloj priči, wtf on predstavlja? I na kraju, ne vezano za X-Fi, ako imate odgovor, molim kratak, kako nebi išli daleko u OffTopic, dali postoji neki software koji će mi isti signal puštati na 2 zvučne kartice, ako treba i na 3, no 2 uvrh glave ![]() Postoji li takav software? Hvala
MC Zadnje izmijenjeno od: Sa_Stilom. 26.12.2007. u 20:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
music je jeftinija kartica,uzmi elite ako bas imas love na bacanje to je ipak top model |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
X-Fi Elite Pro je za tebe, ako pare nisu problem. Probaj si naci na netu sliku same kartice u elite pro i bilo koju drugu x-fi. Vidit ces da je elite pro drugacija kartica, dakle nerazlikuje se samo po tome sto ima onaj vanjski modul. Elite pro bi trebala imati kvalitetnije komponente na sebi i imati bolje karakteristike od ostatka x-fi obitelji kartica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
@ice music i gamer su koliko ja znam iste ili toliko blizu da je to zanemarivo |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|