![]() |
X-Fi - koji kupiti?
Evo, gledam već 5 dana koji X-fi da kupim?
- Pa bih molio savjete, iskustva, saznanja da podijelite samnom... Troumim se između: 1. X-Fi Elite Pro 2. X-Fi Xtreme Gamer Fatal1ty Pro 3. X-Fi Music (cijene na linkovima zanemarite, imam svoje cijene koje su dosta niže od navedenih) Pare mi nisu problem, a razišljam ovako: - Šta piknut na Z-5500, znam u kraju krajeva, što god da uzmem neću pogriješiti. - Elite, khm, dobro zvuči :p (šala naravno, iako ima istine), no u kraju krajeva, Elite mi se sviđa što ima remote, te na velike korake, ako ikad zatrebam nešto od ulaza lijepo imam konzolu, a i imam optiku (in/out) s kojom bi se volio poigrati na Z5500, da vidim koja je razlika između OnBoard optike i X-Fi (iako ne očekujem nešto, ali imam želju probati) - Također, što se tiče Elite, zanima me kako se ona spaja s zvučnom i dali je možda moguć Remote aplikacija? Tipa BSPlayer, PowerDVD, itd? Jer ako je, uzimam Elite bez dvojbe. :) - Fatal1ty je nekako mi se čini isti šit ko i Elite, samo nema I/O konzolu. - Music me najviše buni u cijeloj priči, wtf on predstavlja? I na kraju, ne vezano za X-Fi, ako imate odgovor, molim kratak, kako nebi išli daleko u OffTopic, dali postoji neki software koji će mi isti signal puštati na 2 zvučne kartice, ako treba i na 3, no 2 uvrh glave :D ? Postoji li takav software? Hvala |
music je jeftinija kartica,uzmi elite ako bas imas love na bacanje to je ipak top model
|
A kakva je music u odnosu na Gamer onu usku?
|
X-Fi Elite Pro je za tebe, ako pare nisu problem. Probaj si naci na netu sliku same kartice u elite pro i bilo koju drugu x-fi. Vidit ces da je elite pro drugacija kartica, dakle nerazlikuje se samo po tome sto ima onaj vanjski modul. Elite pro bi trebala imati kvalitetnije komponente na sebi i imati bolje karakteristike od ostatka x-fi obitelji kartica.
|
Citiraj:
|
@ice music i gamer su koliko ja znam iste ili toliko blizu da je to zanemarivo
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:31. |