|
![]() |
#1 |
a šta da kažem........)
Datum registracije: Dec 2007
|
![]() Nisam baš neki expert u IT. ali tražim najoptimalniji (čitaj i najjeftiniji) externi hard disk od terabajta za spremanje fotki,muzike,filmova itd..............+još jedno pitanje (po kojem će se viditi da sam stvarno amater), kad prebacim na taj novi externi hard sve te silne gigabyte fotki , muzike i filmova da li će se moj komp. kao takav ubrzati. hvala svima na odgovorima i vašem vremenu ![]() i naravno .merry x-mas
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
1 TB = 2xxx KN 2 x 500gb = 1500 kn Terabajtni diskovi trenutno nisu cijenom bas prihvatljivi. Kako nisi naveo koliko podataka mislis prebaciti ali IMO za tu cijenu nadjes 3 x 500gb hard....i da, ako nemas slobodnog prostora na disku, oslobadjanjem ces nesto ubrzati wine ali ne drasticno i kako nisi naveo konfiguraciju, nase carobne kugle nemogu pronaci rjesenje. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
a šta da kažem........)
|
Citiraj:
evo konfiguracija osnovna je amd xp 1900+ na 1,6 ghz, 512 of ram (stara kanta znam hehe) , problem je u tome kaj se bavim malo muzikom a imam fakat gomile giga muzike i fotki+videa za prebacit pa......... a kad si več si dal vremena mi dogovorit nadam se da mi možeš reči da li da dodam još 512 ram-a za ubrzat ovu kantu svoju koja je brza ko puž na apaurinima??? respect.gambino..hvala ![]() ![]() ![]() btw.da se nadovežem.bil mi je frend sa posla nedavno u grazu i kupil TB ext. hard za 235 ojra ![]()
have a nice day........ Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 26.12.2007. u 00:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
![]() Jel to soc.A konfa, da napises maticnu, ako ti podrzava jaci proc, nabavis na trznici, nebi trebao biti vise od 100-150kn. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
a šta da kažem........)
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|