|
![]() |
#1 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Skoro sam krepao od smijeha
Išao ja malo vidjet kaj HGšrot ima na svojem siteu i naletim na ovo HGšrot samo pogledajte opcije kvalitetan servis i kvalitetnog prodajnog osoblja.LOL ![]() Stvarno imaju visoko mišljenje o sebi. ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
Na prvoj anketi sam dao ~220 glasova za "Kupujem samo neke komponente u HS-u i sam slazem" jer je ta bila najlosija po njih od onog sto su ponudili. Na kraju je bilo 95% za tu opciju ![]() Sljedeci dan su sredili stvari ![]() ![]() Hocete da nekaj povisim :confused: ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Koji kreteni
Glasao sam :zbog ponude. BTW Jeste bacili oko na njihovu famoznu aukciju? Imaju 8 (slovima 8) VGA GAINWARD, Ti/450 TV "GS", GeForce 3 Ti 200 128 bit, 64 DDR, with tv out. Očito je neka firma mjenjala hardver (možda i oni sami?), pa se to prodaje. Ali najbolja stvar kaj je na jednoj od tih kartica bid od 850 kuna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Da lord of da flame
Datum registracije: Mar 2004
|
Ma kreteni.To im je bio bas pametan potez uvest tu anketu. ![]()
![]() |
#5 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
povisit ne... ali ako mozes smanjit.. ![]()
![]() |
#6 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() Morat' cemo cekati neku ljepsu anketu u kojoj ce se moci glasati protiv ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
da da to :clap: :clap: tako da kvalitetnog servisa raspoloživosti proizvoda kvalitetnog prodajnog osoblja budu na 0 ![]()
![]() |
#8 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Ja sam isto to jučer vidio pa sam s frendom umiral od smijeha. Frend je kupil komp tamo, pa zna za "kvalitetan" servis. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|