|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
add/remove program problem
pred kraj instalacije gow-a mi je puknulo error,rucno sam maknul 9,7 g file i sad ne mogu reinstalirat igru. nudi mi play i unistal,a na oboje izbaci error kak nemre najti exe. file. kak da maknem gow iz popisa programa ili kaj da napravim da mogu uspjesno reinstalirat? ak sam nerazumljiv,meni je informatika spansko selo i neznam kaj je bitno za reci,. thnx unaprijed ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Izbriši cijeli folder(e) gdje se nalazi gow, pa onda sa recimo CCleaner-om počisti registry. Ili si skini Smarty uninstaler... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Mozilla Slave
Datum registracije: Feb 2006
|
Ako ti i dalje neće kada napraviš što ti je daigu napisao, napravi backup registrija(Run/upišeš regedit/File-Export) i onda nađi sve što ima u nazivu Gears Of War(predpostavljam da je to gow) u regeditu(isti postupak otvaranja samo na kraju idi na Edit-Find) i ručno obriši, samo obavezno napravi backup jer nije sigurno prčkati po regeditu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall di je to? edit:rijeseno,thnx! drzte fige da ovaj put uspjesno instaliram! drugi edit: smarty unistaler ga nemre obrisat do kraja,kad ga pokrenem izbaci ga pod nepotpuni unistal ili kaj vec. ostalo je samo nekaj u ovom gore HKEY_LOCAL..... fakat,di je to? Zadnje izmijenjeno od: PhnX. 19.11.2007. u 10:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
|
|
Oglas
|
|