![]() |
add/remove program problem
pred kraj instalacije gow-a mi je puknulo error,rucno sam maknul 9,7 g file i sad ne mogu reinstalirat igru. nudi mi play i unistal,a na oboje izbaci error kak nemre najti exe. file. kak da maknem gow iz popisa programa ili kaj da napravim da mogu uspjesno reinstalirat? ak sam nerazumljiv,meni je informatika spansko selo i neznam kaj je bitno za reci,. thnx unaprijed:D
|
Izbriši cijeli folder(e) gdje se nalazi gow, pa onda sa recimo CCleaner-om počisti registry. Ili si skini Smarty uninstaler...
|
Ako ti i dalje neće kada napraviš što ti je daigu napisao, napravi backup registrija(Run/upišeš regedit/File-Export) i onda nađi sve što ima u nazivu Gears Of War(predpostavljam da je to gow) u regeditu(isti postupak otvaranja samo na kraju idi na Edit-Find) i ručno obriši, samo obavezno napravi backup jer nije sigurno prčkati po regeditu.
|
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall tu su ti svi programi iz add/remove pa idi po redu i gledaj imena i obrisi ga
|
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall
di je to? edit:rijeseno,thnx! drzte fige da ovaj put uspjesno instaliram! drugi edit: smarty unistaler ga nemre obrisat do kraja,kad ga pokrenem izbaci ga pod nepotpuni unistal ili kaj vec. ostalo je samo nekaj u ovom gore HKEY_LOCAL..... fakat,di je to? |
u registryu. start>run>regedit
|
MeT,dal ti mislis da ja kuzim kaj si to napisal?! pretvaraj se da objasnjavas trogodisnjaku. kaj da clicnem?
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:28. |