|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
(riješeno) Pitanje: ugradnja big typhoon vx sck.775?
Zanima me da li ima netko zainteresiran da mi dođe pomoći ugradit ovo, pošto ja to nikako ne mogu napravit kako treba, tj ne vadim matičnu iz kućišta, pa je nespretno namjestit da dobro sjedne. Naravno netko iz Zagreba. Ja bi došao po osobu i vratio je. ALI NETKO TKO SE RAZUMIJE I TKO JE TO VEĆ RADIO USPJEŠNO! ako sve bude dobro dobije se i nekakva naknada naravno.
![]() |
#2 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
gle...stavljanje TT BT bez vađenja matične je malo problematično ![]() Ne kužim zakaj ne isčupaš MBO i staviš TTa kak spada? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
nisam je nikad vadio al imam osjećaj da nikako ne može sjest kako treba. stišćem pinove ko lud i jedan neće nikako da škljocne da se "uhvati". dobro da matična nije pukla od stiskanja. jel problem veliki izvadit matičnu?
![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 18.11.2007. u 12:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
na nesto antistaticno ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
ja sam to radio ali bilo za***ancije...ufff ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
evo lagano korak po korak procitaj kako se postavlja maticna u kuciste, bit ce ti jasno i kako se vadi. LINK kada vadis komponente iz kompa, obavezno radi na stolu i pod dosta svijetla, te budi vrlo pazljiv, sve polako i bez sile. kad je maticna na stolu onda uzmi upute od typhoona te ih dobro procitaj, pogledaj gdje su rupe oko utora za procesor te postavi hladnjak kako treba. eto to je pocetak, samo polako i smireno radi, da sam iz zg-a, slozio bih ti to bez frke... LP |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Najbitnija stvar je pažljivo namjestiti svaku kopču na svoju rupu i onda prvo stisnuti metalni dio do kraja jer će on gurnuti plastični dio u kojem je kopča. Kada to sve sjedne kako treba, okreneš crnu plastičnu kopču za 90° u smjeru kazaljke na satu i onda je stisneš dole dok ne čuješ "klik". To isto napraviš i na kopči s druge strane dijagonale pa onda na ostatku.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
Kao sto sam ti rekao kad sam bio kod tebe, da stavis neko big tower kuciste temp bi pale za 2 stupnja dolje, jer ti je ovo kuciste malo malo za te komponente koje imas unutra. IMO 32 stupnja je jako niska temperatura i morao bi biti zadovoljan s njome ![]() pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
|
Da, u redu je.
|
|
Oglas
|