|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
Spammeri - postroženje pravila?
.... Primjetio sam da se u zadnje vrijeme naspamalo dosta toga po forumu, beskorisne teme, nekorištenje sticky-a, spamanje po temama. Dok se šalimo se šalimo, to stoji, tu i tamo neko pukne neki ROFL link pa malo se ode OT, i uskoro se stvar sredi ( kod starijih članova ). Dok kod novijih, relativno " nezrelih" nije tako, offtopikari se naveliko, i nakon nekolko upozorenja oni ne reagiraju. Po meni se treba povisiti malo kriterije i kontrolirati to. ![]() ![]() Edit: Vid ovog : Gamerski blogovi O_O O_O O_O šta bi to trebalo značit?, kakva korist od toga, jel tražiš pomoć kakvu tu ili šta? Zadnje izmijenjeno od: Juggernaut. 06.11.2007. u 11:22. |
![]() |
![]() |
#2 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Slažem se...mnogo novih članova...rijetki čitaju pravila/stickyje, a pogotovo ne stare teme. Nove se otvaraju samo tako. Svi traže overkloukanje svojih C2D mašina, best buy napajanja, 8800 ili 2900 i gro ostalih sličnih tema... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Po meni bi moderatori trebali ogarničit i brisat teme mladih usera koji bez razloga otvaraju teme tip konfa za 5k kn kad takvih ima već 10 koje nisu identične i svak može na nekoj upitati za help/tip. Dosta se tema isto otvara u OC-u. Tipa OC kompa a navede imam CPU Intel Pentium 4, kako se iz toga može išta zaključiti ili odgovoriti. Stoga bi trebali biti neki rangovi (nešto prije je tako postojalo - pohvale i sl) pa da user koji ima npr 20 postova smisleni može otvorit temu, to bi ga aktiviralo a i nebi pisa glupe postove da nabije broj postova! ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
![]() |
![]() |
#6 |
KozajeZakon.
Datum registracije: Apr 2007
|
trenutna situacija na pce foro je:Zakon Dzungle.Za citanje iole korisnijih tema mi treba macheta i 1/2L kave.A to sa rangovima je bs.ne zna se ko pije ko placa.on topic-spammanje :zuti karton. kontinuirano zaspamavanje-hladjenje na tjedan dana.Pa kad bude mogao samo citat,i to nauci kako spada,onda ok. |
![]() |
![]() |
#8 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Ljudi, pa postoji gumb "prijavi post". To dolazi direktno meni, i ostalim moderatorima na uvid, ako zaključimo da je prijava osnovana - zaključamo post ili napravimo što treba i to je to. Imate priliku sudjelovati u radu foruma na ovaj način i "čistiti ga" od nepotrebnih spamova i ostalog OT. Koliko vas to radi? Slovima i brojkama; dva - 2. Ako vidite spam - prijavite ga i točka. Naravno, to ne znači da će svaka "vaša želja" biti ispunjena, kao ni to da nećemo sankcionirati bjesomučno stiskanje gumba "prijavi post", no ako situacija stvarno zahtjeva našu reakciju - vi ste u tom slučaju napravili što ste trebali. I da sys, ne možeš to imati u sigu. Makar 2000 ljudi dnevno klikalo na to... |
![]() |
![]() |
#9 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
A koja su ta dva? ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#10 | |
Laughing Man
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
#13 | |
Laughing Man
|
Gle, tko bi rekao, smetalo je, što god ti mislio. Osobno sam prijavio tvoj i još brdo takvih sigova s bajtfajt klonovima, jedina razlika je u tome što ga je Tor obrisao tek danas kad sam ga po drugi puta prijavio. Inače to odmah riješi. Valjda si zbog staža bio povlašten ili je čovjek jednostavno zaboravio.
![]() |
![]() |
#16 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
![]() evo meni recimo smeta google ad, ne zbog reklame ili eventualnog profita dečki sa pce ( ![]() da ne kažem kako je to radnja koja se dnevno mora obaviti svaki put kad se stisnu novi postovi i sl. kome da to prijavim? |
|
![]() |
![]() |
#17 | ||
Laughing Man
|
Citiraj:
Ili možda: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=34120 A ako želiš na PM dobiš recept za uklanjanje google ads, ako gaa već sam neznaš...
![]() |
![]() |
#19 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
google ad su stavili glavni odgovorni tako da ti prijava njih njima baš i ne bude prošla osim ak horza ne bude pod utjecajem ![]()
#20 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
A bitefight i slicne gluposti su odavno ovdje zabranjene i u najmanju ruku glupo da jedan stariji clan foruma to zna. Podzravam vodstvo PcE u svakom koraku, od iskorijenjivanja spama pa do postrozavanja kriterija.
![]() |
#23 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
#24 |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Dok su tu bili Ozren i dva irska pijanca, na forumu je bilo 50 ljudi u peaku. Tada je također hardver o kojem svi danas pričaju bio prilično egzotičan na ovim našim prostorima. |
![]() |
![]() |
#26 |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
#27 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
potpis ![]() ja nastojim kolko stignem prijavljivati i to bi trebali svi raditi da bu svima lakše (jer kako vrijeme ide, ilegalnih stvari se na forumu spominje sve više, a admina/moderatora isti broj ![]() tako da navedeni prijedlog podržavam u potpunosti ![]() EDIT: evo prvih učinaka ovog prijedloga ![]() Zadnje izmijenjeno od: svebee. 06.11.2007. u 20:08. Razlog: ...djeluje xD |
![]() |
![]() |
#28 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Moja podrska u iskorijenjivanju spama, uostalom moj "location:" govori dovoljno ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|