|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Pomognite oko vodenog
Evo kupio sam neki dan kandalf sa vodenim, imam sve doma komponente za novi komp osim grafičke, 8800gt. jučer sam do 3 ujutro slagao u kučište komponente, no nisam složil vodeno još, jer sam negdje čital da treba raditi 24 sata na prazno, da se vidi dali curi. E sada bi ja to trebal uključiti na prazno, i kako da to napravim, jer je napajanje pumpe preko napajanja pc-a. Dali trebam staviti destiliranu vodu za tih par sati, ili netrebam. Imam doma viška napajanje, kaoko da pokrenem pumpu preko njega, a da nije uključeno na matičnu i kučište? Imam par idea ali neznam dali da pokušavam da neskurim nekaj. Ili da odmah namjestim sve u kučište te kada kupim grafu(nadam se sutra ako je dobiju u dučane) upalim i vodeno prvi puta. Ajde molim vas pomoč i savjete, je bi to išel slagati sada ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Extreme scratch builder
Datum registracije: Mar 2007
|
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=26654 spoji na staro napajanje koje pališ komadom žice kako piše na ovom linku ili ovdje http://www.overclock.net/power-suppl...ply-guide.html
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() EDIT: Koliko jako da zategnem one vijke kaj drže blok na procu, bojim se jako stegnuti da nekaj ne pukne. Stego sam onak, ne do kraja, da se mučim, dovoljno da ne padne, no da ne padne nakon nekog vremena ![]() Zadnje izmijenjeno od: matija84. 05.11.2007. u 23:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
kolko krugova,ako nema stegni tolko da je blok čvrsto na svom mjestu,i tolko da se ploča ne savija. Poz ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Šala, ništa ne piše koliko, ali mislim da je dobro, bum vidjel kada upiknem grafu i sve uključim dali je dobr |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
|